Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. április 10., péntek

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Videócsatornát indított a Békéscsabai Diákönkormányzat

A Facebook és az Instagram mellett immár egy újabb platformon is követhető a városi DÖK, méghozzá a legnépszerűbb videómegosztó oldalon, ahol elindították saját csatornájukat.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Helyben
Megjelent: 2020. január 3., péntek 14:22

A városi diákszervezet korábban is készített már videókat, de a jelek szerint a jövőben több ilyen anyaggal szeretnének jelentkezni, hiszen létrehozták saját YouTube-csatornájukat, amely rögtön egy eseménybeharangozó videó premierjével indult el.

Ahogy azt Kovács Ákostól, a Békéscsabai Diákönkormányzat elnökétől megtudtuk, egy médiacsoport alakult a DÖK-ön belül, így valóban több videós tartalomra számíthatunk a jövőben. A médiacsoport nemcsak a szokásos keddi DÖK-ös gyűléseken vesz részt, hanem külön saját megbeszéléseket is tart.

A csatornán az első videó az idei Békéscsabai Iskolán Kívüli Tannap (BIKT) beharangozója, amely január 13-án lesz a Csabagyöngye Kulturális Központban. A 2018-ban nagy sikerrel debütált program tavaly is elnyerte a diákok szimpátiáját, így nem volt kérdés, hogy idén is megrendezi azt a városi DÖK. A programról természetesen hamarosan részletesebben is beszámolunk majd.

Kövessétek ti is a DÖK YouTube-csatornáját, amelyre ide kattintva iratkozhattok fel!

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Csak egy kérdés

Mit gondolsz a nyári és téli időszámításról?

Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!