Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy bánata van az összes iskolásnak

Elérkezett a nyári szünet vége, így újra az iskola padját koptatjuk bizonyos kereteken belül. A legnehezebb helyzetben idén is az újdonsült kilencedikesek vannak…

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Tippek
Megjelent: 2020. szeptember 2., szerda 19:21
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Tippek
Megjelent: 2020. szeptember 2., szerda 19:21

A gólyáknak egy teljesen új szakasz kezdődik az életükben, ezért most nekik adunk pár tippet annak érdekében, hogy középiskolás éveiket a lehető legjobban tudják eldönteni.

Kedves kilencedikesek! Életetek egyik legjobb szakasza következik most, akármelyik iskolát is választottátok. Semmiképpen ne számítsatok azonban arra, hogy olyan lesz, mint az általános iskola! Teljesen új közösség, új szabályok és új élmények várnak rátok. Azért, hogy még jobb éveket éljetek át, itt van 3+1 tipp…

1. Barátkozzatok minél több emberrel!

Osztálytársaitokon kívül beszélgessetek az évfolyamtársaitokkal és felsőbb évesekkel, sőt más iskolák diákjaival is, aminek lényege, hogy több kapcsolatot alakítsatok ki és tapasztalatot tudtok közben gyűjteni.

2. Ne stresszeljetek rá a tanulásra!

Az első évben meg fogjátok tapasztalni, hogy milyen módszerekkel a legjobb tanulnotok, melyik tanárotok mit vár el, és ne ijedjetek meg, ha az első hónapokban nem lesztek a legjobbak!

3. Az első benyomás nagyon fontos a tanároknál és diátársaitoknál is

Próbáljátok meg a legjobb önmagatokat mutatni, de semmiképpen ne játsszatok szerepet!

+1 Kövessétek és olvassátok rendszeresen a BAM-ot!

Szerkesztőségünk igyekszik a lehető legszélesebb körben beszámolni a csabai diákokat, fiatalokat érintő és érdeklő témákról, eseményekről, emellett számos új tartalommal is készülünk ebben a tanévben, úgyhogy érdemes minket rendszeresen olvasni. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek minket a Fészen és az Instán!

Sok sikert kívánunk középiskolás éveitekhez, érezzétek jól magatokat!

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!