Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2019. július 20., szombat

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Unod már a vajas kiflit? Hamarosan menő tízórait készíthetsz és vihetsz a suliba!

Amikor már a sokadik májkrémes kenyeret, péksütit, vagy épp száraz szendvicset majszolod, biztos gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne valami különlegeset enni uzsonnára. Hamarosan megteheted…

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Pocak
Megjelent: 2018. március 21., szerda 00:09

Valljuk be, a reggel nem feltétlenül a mi napszakunk, legalábbis nem épp a nyugodtságáról híres. Este sokáig lógtunk a fészen, vagy épp dogára készültünk, így alig tudunk kikecmeregni az ágyból. Persze, szokás szerint mindenki rohan a családban, így jobb esetben anyunk csomagolt valamit nekünk, rosszabb esetben marad a sulibüfé, vagy a szemközti ABC, már persze, ha nem rohanunk megint a buszhoz. A lényeg, hogy általában a tízóraink sínyli meg mindezt!

Ennek azonban most vége! A BAM TV hamarosan induló műsorában remek tízórai-tippeket kaphattok majd, amelyek nemcsak finomak, hanem egészségesek is, elkészítésük pedig nem egy nagy dolog. Olyannyira nem az, hogy a kamerák előtt mi is elkészítjük, így bármikor ti is könnyen megbirkózhattok velük.

Még néhány nap, és máris érkezünk az első uzsitippel, amely… na nem, nem mondjuk el mivel készülünk, legyen meglepetés! Addig is, nézzetek körül a konyhában, ismerkedjetek az eszközökkel, higgyétek el, nem rossz hely!

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM Híradó

BAM TV

Csak egy kérdés

Mit gondolsz a nyári és téli időszámításról?

Legközelebbi programok
  • Nincs esemény
Copyright
BAM
©2019 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!