Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Újabb 12 óra sport a BES-ben

A diákok sportolási lehetőségeit figyelembe véve, a januárban megrendezett 12 órás kosárlabda után most egy „12 órás focilabda” eseményt tudhat magának az Evangélikus Gimnázium (BEG).

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Fotók / Mozdulj!
Megjelent: 2018. március 21., szerda 00:31
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Fotók / Mozdulj!
Megjelent: 2018. március 21., szerda 00:31

Március 9-én (pénteken) került megrendezésre az Evangélikus Gimnázium Sportcsarnokában (BES) az iskola egyik legismertebb sporteseménye, amely ismét nagy sikert aratott. Tizenegy csapat mérte össze tudását, amelyek tagjai a lehető legjobb formájukat hozták.

A jó hangulat fő alkotóelemei közé tartozott a baráti és családias légkör, hiszen nemcsak a jelenlegi tanulók, hanem elballagott diákok, testvérek, sőt még pedagógusok is részt vettek a programon. A vegyes diákcsapatok mellett a tanári kar is kiemelkedően jól teljesített.

Az iskolai Diákönkormányzat törődése sem maradhatott el: ásványvízzel, üdítőkkel és szeretettel készült szendvicsekkel várták a játékosokat. Kincses Lilla, az iskola diákönkormányzatának alelnöke, így nyilatkozott: „Mindenki a legjobb formáját nyújtotta, így egy nagyon izgalmas délutánon vehettünk részt.” Elmondása szerint a szurkolóközönség biztatása nagy hatással volt a részvevőkre eredményeik elérésében.

Galéria

Fotók: Andrékó Patrik

 

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!