Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2019. július 23., kedd

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Újabb 12 óra sport a BES-ben

A diákok sportolási lehetőségeit figyelembe véve, a januárban megrendezett 12 órás kosárlabda után most egy „12 órás focilabda” eseményt tudhat magának az Evangélikus Gimnázium (BEG).

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Mozdulj!
Megjelent: 2018. március 21., szerda 00:06

Március 9-én (pénteken) került megrendezésre az Evangélikus Gimnázium Sportcsarnokában (BES) az iskola egyik legismertebb sporteseménye, amely ismét nagy sikert aratott. Tizenegy csapat mérte össze tudását, amelyek tagjai a lehető legjobb formájukat hozták.

A jó hangulat fő alkotóelemei közé tartozott a baráti és családias légkör, hiszen nemcsak a jelenlegi tanulók, hanem elballagott diákok, testvérek, sőt még pedagógusok is részt vettek a programon. A vegyes diákcsapatok mellett a tanári kar is kiemelkedően jól teljesített.

Az iskolai Diákönkormányzat törődése sem maradhatott el: ásványvízzel, üdítőkkel és szeretettel készült szendvicsekkel várták a játékosokat. Kincses Lilla, az iskola diákönkormányzatának alelnöke, így nyilatkozott: Mindenki a legjobb formáját nyújtotta, így egy nagyon izgalmas délutánon vehettünk részt.” Elmondása szerint a szurkolóközönség biztatása nagy hatással volt a részvevőkre eredményeik elérésében.

Galéria

Fotók: BAM – Andrékó Patrik

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM Híradó

BAM TV

Csak egy kérdés

Mit gondolsz a nyári és téli időszámításról?

Legközelebbi programok
  • Nincs esemény
Copyright
BAM
©2019 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!