Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Új elnökséggel és új logóval kezdte a tanévet a városi DÖK

Szeptember 11-én új elnökséget választott a Békéscsabai Diákönkormányzat, de logót is váltott a város diákjainak érdekképviseleti szervezete az idei tanévben.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2018. szeptember 17., hétfő 12:14
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Diákélet
Megjelent: 2018. szeptember 17., hétfő 12:14

Megválasztotta új elnökségét a Békéscsabai Diákönkormányzat szeptember 11-én, de régi logójukat is lecserélték. Mint megtudtuk, a városi DÖK egyik legfőbb célja idén, hogy tudatosítsa a diákokban azt, hogy a szervezet elsődleges feladata az érdekképviselet.

Mint ahogy azt Puskely Viktória, a Békéscsabai Diákönkormányzat újraválasztott elnöke oldalunknak elmondta, a szervezet két alelnöke Balog Mihály és Puju Kevin lett, legfőbb tervük pedig az idén az, hogy tudatosítsák a diákokban, hogy a városi DÖK érdekképviselettel foglalkozik, ez a fő feladata.

Békéscsabai Diákönkormányzat

A Békéscsabai Diákönkormányzat új elnöksége (b-j): Balog Mihály alelnök, Puskely Viktória elnök, Puju Kevin alelnök
(Fotó: BAM – Molnár Nóra)

Megtudtuk azt is, hogy október 17-én lesz az őszi Városi Ifjúsági Parlament, azaz a VIP, decemberben a hagyományoknak megfelelően lesz mikulásjárás, míg januárban második alkalommal rendezik meg a Békéscsabai Iskolán Kívüli Tannapot.

Kérdésünkre válaszolva a régi-új elnök elmondta, a városi DÖK-höz minden olyan középiskolás diák kérheti felvételét, aki Békéscsabán tanul, azonban a jelentkezőknek a hagyományoknak megfelelően egy castingon kell részt venniük, amelyre idén október 9-én kerül sor, és amelynek részleteiről természetesen hamarosan beszámolunk.

A szervezett logót is váltott idén, amely az alábbi lett:

Békéscsabai Diákönkormányzat

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!