Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 24., péntek

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Új elnökséget választott a békéscsabai városi Diákönkormányzat

Mint minden tanév elején, most is ismétlődött a forgatókönyv a Békéscsabai DÖK életében. Az idei tanév első gyűlésén új elnök és alelnököt választott a diákönkormányzat, így tiszta lappal kezdődhetnek a munkálatok.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2021. október 3., vasárnap 07:16
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Diákélet
Megjelent: 2021. október 3., vasárnap 07:16

A DÖK megtartotta első gyűlését szeptember 28-án a Csabagyöngye Kulturális Központban. A tavalyi elnökség Csizmadia Bertold elnök és Gulyás Lili, Gémes Zsófia, Szigeti Csenge alelnökök személyében lemondott posztjáról, így választásra került sor. A szavazás eredményeképp az új elnök Such Pál lett, alelnökei pedig Seres Boglárka, Szigeti Boglárka és Zahorán Bálint.

Az elnök kifejtette a gyűlésen, mennyire örül ennek a közösségnek és minél több színes programmal akarja színesíteni a békéscsabai diákság napjait.

-Az elkövetkezendő időszakban szeretném az eddigiekben jól szereplő programjainkat továbbra is megszervezni, valamint ezt a listát új rendezvényekkel bővíteni. Ez az időszak az új dolgokról szólni majd, reményeim szerint a diákságnak tetszeni fognak ötleteink – mondta Such Pál

Remélhetőleg ezekre sor kerül és sok változatos rendezvényről írhatunk beszámolót a tanév alatt.

Fotó: Martincsek Csaba

 

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!