Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Továbbra is Kádár Kende Békéscsaba diákpolgármestere

Mivel a járványhelyzet miatt a 29. Csabai Garabonciás Napok nem került most, október elején megrendezésre, ezért nem lett új diákpolgármester sem választva. Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere ezért Kádár Kendét kérte fel a poszt további betöltésére.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Helyben
Megjelent: 2020. október 12., hétfő 18:16
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Helyben
Megjelent: 2020. október 12., hétfő 18:16

Szarvas Péter Facebook-oldalán posztolta, hogy a hónap elején irodájában fogadta Kádár Kendét, akit 2019-ben választottak meg diákpolgármesterré. A járványügyi helyzet az idei évben azonban sajnos nem tette lehetővé a Garabonciás Napok megrendezését, így új diákpolgármester sem lett választva.

A 29. Csabai Garabonciás Napokra a tervek szerint 2021 tavaszán kerülhet sor, így a diákpolgármester-választás is tavaszra tolódik.

A város első embere úgy fogalmazott, hogy ez idő alatt se maradhat a csabai diákság diákpolgármester nélkül, ezért felkérte Kádár Kendét, hogy a következő Garabonciás Napokig, de maximum további egy évig töltse be tisztségét. Kádár Kende örömmel mondott igent a diákpolgármesteri poszt betöltésére – tette hozzá Szarvas Péter.

Szarvas Péter és Kádár Kende

Szarvas Péter és Kádár Kende a városvezető irodájában
(Fotó: Facebook)

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!