Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2019. július 20., szombat

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

TeSzedd: sajnos, volt mit szedni városunkban is

Nyolcadik alkalommal került megszervezésre Magyarország legnagyobb szemétszedési akciója, amelyben az Andrássy Úti Társaskör (ATK), az Új Nemzedék Központ Békéscsabai Közösségi Tere is részt vett.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: BAM fotógalériák - Zöldülj!
Megjelent: 2019. március 27., szerda 07:38

Idén országszerte március 18-24. között, a Fenntarthatósági Témahét köré szerveződött a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért elnevezésű akció, amely immár nyolcadik alkalommal került megszervezésre. Az idei akcióban az Andrássy Úti Társaskör (ATK), az Új Nemzedék Központ Békéscsabai Közösségi Tere is részt vett március 23-án, szombaton.

Reggel 9 órakor gyülekezett kicsi, de annál lelkesebb csapatunk egy Kazinczy utcai irodaház előtt. Velünk volt Pikó Tamás közösségi tér vezető és Mikó Melinda ifjúságszakmai koordinátor is, így vágtunk neki zsákokkal és kesztyűkkel felszerelkezve szemetet szedni. Azt kell mondanunk, hogy sajnos nem unatkoztunk: leginkább a cigarettacsikkek okoztak munkát, de sok más eldobált szeméttel is találkoztunk. Érthetetlen, hogy sok helyen 1-2 méterre a köztéri kukától, szemetestől találtunk rengeteg eldobált hulladékot.

Igyekeztünk területünkön mindent eltakarítani, és jó érzéssel töltött el minket két óra múlva a több zsáknyi összeszedett szemét. Reméljük, legközelebb többen csatlakoztok hozzánk, hiszen a hangulatra nem lehetett panasz, ahogy az időjárás is remek volt ezen a délelőttön.

Galéria

Fotók: BAM – Fábián Réka

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM Híradó

BAM TV

Csak egy kérdés

Mit gondolsz a nyári és téli időszámításról?

Legközelebbi programok
  • Nincs esemény
Copyright
BAM
©2019 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!