Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

TeSzedd: sajnos, volt mit szedni városunkban is

Nyolcadik alkalommal került megszervezésre Magyarország legnagyobb szemétszedési akciója, amelyben az Andrássy Úti Társaskör (ATK), az Új Nemzedék Központ Békéscsabai Közösségi Tere is részt vett.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Fotók / Nem vicc
Megjelent: 2019. március 27., szerda 15:09
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Fotók / Nem vicc
Megjelent: 2019. március 27., szerda 15:09

Idén országszerte március 18-24. között, a Fenntarthatósági Témahét köré szerveződött a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért elnevezésű akció, amely immár nyolcadik alkalommal került megszervezésre. Az idei akcióban az Andrássy Úti Társaskör (ATK), az Új Nemzedék Központ Békéscsabai Közösségi Tere is részt vett március 23-án, szombaton.

Reggel 9 órakor gyülekezett kicsi, de annál lelkesebb csapatunk egy Kazinczy utcai irodaház előtt. Velünk volt Pikó Tamás közösségitér-vezető és Mikó Melinda ifjúságszakmai koordinátor is, így vágtunk neki zsákokkal és kesztyűkkel felszerelkezve szemetet szedni. Azt kell mondanunk, hogy sajnos nem unatkoztunk: leginkább a cigarettacsikkek okoztak munkát, de sok más eldobált szeméttel is találkoztunk. Érthetetlen, hogy sok helyen 1-2 méterre a köztéri kukától, szemetestől találtunk rengeteg eldobált hulladékot.

Igyekeztünk területünkön mindent eltakarítani, és jó érzéssel töltött el minket két óra múlva a több zsáknyi összeszedett szemét. Reméljük, legközelebb többen csatlakoztok hozzánk, hiszen a hangulatra nem lehetett panasz, ahogy az időjárás is remek volt ezen a délelőttön.

Galéria

Fotók: Fábián Réka és Ati

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!