Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. június 3., szerda

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Téged is vár a DÖKasino

A városi diákélet a bálszezon kezdetével újra felpezsdül, ebben pedig a Békéscsabai Diákönkormányzat is részt vesz. A mi korosztályunknak most a kaszinó világát és hangulatát szeretnék elhozni egy izgalmas este erejéig.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Unatkozol?
Megjelent: 2020. február 12., szerda 14:44

Tavaly kékbe öltöztették a Csabagyöngye Agóra termét a városi DÖK tagjai, idén viszont a piros és a fekete szín dominál majd, ami a dresscode-ra is utal. Az ötletet a kaszinós filmek titkos ügynökös hangulata adta, amit most meg is valósítanak.

Francia kártya és rulett díszlet egészíti majd az összképet, a fotófalnál pedig meg is örökítheted az este hangulatát. A vacsora utáni tánc mellé zenefelelős a visszatérő Show és Bors zenekar és Taylor Z.

A DÖK tagjai gőzerővel dolgoznak a részleteken, amit Instagram-on is nyomon követhettek ide kattintva, illetve a BIKT beharangozóhoz hasonlóan, most is készülnek egy kisfilmmel, ami ismerteti a témát egy történettel.

Reméljük, neked is megjött a kedved egy jót bulizni a barátaiddal! Találkozzunk február 28-án 18:30-kor a Csabagyöngyében, és kaszinózzunk együtt!

Jegyeket a Csabagyöngye infópultjánál vásárolhatsz.

DÖKkaszinó

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!