Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2019. augusztus 25., vasárnap

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

TEDxBékéscsaba: #életminőség

San Francisco, Dubai és London, Budapest, Győr vagy éppen Békéscsaba… Mi a közös ezekben a városokban? Mindegyik városban volt, van vagy épp lesz TEDx konferencia! Békéscsabán február 16-án, szombaton a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Írta:   |  Forrás: TEDxBékéscsaba.hu  |  Rovat: Helyben
Megjelent: 2019. február 14., csütörtök 06:52

A TEDx világszerte a legjelentősebb rendezvénysorozat, melyet független helyi közösségek hoznak létre, hogy inspirálják az embereket annak érdekében, hogy életük, jövőjük és a térség jövője pozitív irányba alakuljon. A TEDxBékéscsaba az ötletek, kreativitás és az értékteremtő emberek közösségének az ünnepe. Egy félnapos rendezvény előadásokkal, beszélgetésekkel, különleges gasztronómiával és művészeti produkciókkal, mely kiváló lehetőség a találkozásokra, együttműködések kialakítására.

2019. február 16-án, szombaton 13.00 órától az ÉLETMINŐSÉG- MINŐSÉGI ÉLET témakörét feszegetve kerülnek górcső alá XXI. századi, sokakat (meg)érintő kérdések az előadók segítségével. Mi vajon ruháink valódi ára? Anyanyelvünk-e az apanyelv? Vajon a mezőgazdaság képes megmenteni a klímaválságtól? Ki áll vajon nyerésre az emberség kontra embertelen emberkereskedelem harcában? Hogyan készítsünk trauma-citromból édes lélek-limonádét? Mi tesz minket boldoggá, mitől leszünk elégedettek, mi ad értelmet az életünknek? Az emberiség talán legősibb kérdései ezek, mint ahogyan az is, hogy milyen tényezők határozzák meg az életünk minőségét.

Legyen szó munkáról, kapcsolatokról, vagy személyes fejlődésünkről, a mai rohamosan változó világunkban nem lett egyszerűbb megtalálni mindezek között az egyensúlyt, valamint a választ sem az iménti kérdésekre. Menj el a Dél-Alföld első TEDx rendezvényére, légy részese egy inspiratív közösségi élménynek, találd meg, mitől függ, és hogyan növelhető neked, családodnak, és környezetednek az életminősége!

További részletek a rendezvényről ide kattintva.

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM Híradó

BAM TV

Csak egy kérdés

Mit gondolsz a nyári és téli időszámításról?

Legközelebbi programok
  • Nincs esemény
Copyright
BAM
©2019 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!