Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Társasjátékos KIKAPCSolódás – Galériával

Február 12-én szombaton rendezte meg a 21 Nap Alapítvány a KIKAPCS Társasjáték est téli kiadását rendezte meg február 12.-én, szombaton. A rendezvényre egy regisztrációval bárki ellátogathatott és játszhatott szinte számtalan társasjátékkal, díszíthetett mézeskalácsot és mellé ihatott egy forró teát

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Unatkozol?
Megjelent: 2022. február 18., péntek 21:17
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Unatkozol?
Megjelent: 2022. február 18., péntek 21:17

Az estre egyaránt érkeztek gyerekek, felnőttek és komplett családok egyaránt, a legtöbbjük egy-egy bögrével vagy a kedvenc társasával a kezében érkezett. A program indításaképpen, négyórakor az egyesület tagjai köszöntöttek mindenkit, majd kezdődhetett az estébe nyúló játék. Mindenki megtalálta a kedvencét, legyen az egy egyszerű, vagy egy bonyolultabb, hosszabb játék.

A rendezvényt színesítette egy fotófal, sok sok nasi, valamint mindenkinek elegendő forróvíz, amelyből teát vagy forrócsokit lehetett csinálni. Nem sokkal hatóra után megérkezett a már beharangozott meglepetés pizza, amelyből szintén jutott mindenkinek.

Ha lemaradtál az estről, de a következőt semmiképp nem szeretnéd kihagyni, kövesd be a 21 nap egyesület Facebook oldalát!

Fotó: Fosztó Zoltán

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!