Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 24., péntek

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Táborozunk – Ifjúsági médiatáborban vesz részt a BAM

Szerkesztőségünk is jelen van Gyula Városerdőn, a Játszótér Alapítvány által szervezett táborban.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: BAM
Megjelent: 2020. augusztus 10., hétfő 18:59
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: BAM
Megjelent: 2020. augusztus 10., hétfő 18:59

Augusztus 9-től szerkesztőségünk szinte minden tagja egy gyönyörű helyen, nevezetesen Gyula Városerdőn tölt egy hetet a Játszótér Közhasznú Alapítvány „Fiatalok a médiában” című, NTP-TÁB-19-0047 számú projektje keretében megvalósuló IMT – Ifjúsági Médiatáborban.

A tábor remek lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy bővítsék ismereteiket a médiával, illetve annak több területével kapcsolatban.

A táborban öt szakember tart majd előadást: Kovács Nóra, a BEG médiatanára az újságírás és a média történetéről, fejlődéséről; Varga Diána, a Békéscsabai Médiacentrum főszerkesztő-helyettese az újságírásról; Imre György fotográfus, a Békés Megyei Hírlap és a BEOL fotóriportere a sajtófotózásról; Sipos Gábor, a Békéscsabai Médiacentrum és az MTVA riportere az interjúkészítésről, a riporteri munkáról, valamint egy kicsit a rádiózásról; Szudár László, a Csaba Televízió producere pedig a sajtóvideózásról és a híradókészítésről beszél majd.

Természetesen, gyakorlásra is rengeteg lehetőség lesz, hiszen a napi eseményeken fotózunk, videózunk, a rögzített anyagokból pedig fotógalériát és mini híradót készítünk, na meg cikket is írunk, amelyek oldalunkon lesznek megtalálhatók.

A tábor résztvevői hamar összebarátkoztak, egynapi ittlét után elmondhatjuk, hogy remek kis csapat jött össze. A táborlakók nagy része Békés megyei, de érkeztek fiatalok Budapestről, Szegedről, Debrecenből, sőt még Érsekújvárról is.

Kövessétek hát figyelemmel oldalunkat, hiszen hamarosan jelentkezünk az első beszámolóval!

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!