Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Szurovecz Kitti mutatta be új könyvét a Békés Megyei Könyvtárban

Márciusban már sokan megismerkedhettek az írónővel, hiszen az Andrássy Gyula Gimnáziumban és a Munkácsy Emlékházban is tartott előadást. Most a könyvtárban találkozhattunk vele.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Helyben
Megjelent: 2020. szeptember 22., kedd 19:26
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Helyben
Megjelent: 2020. szeptember 22., kedd 19:26

Szurovecz Kitti szeptember 16-án frissen nyomtatott, Lilla titka című könyvét hozta el a Békés Megyei Könyvtárba, ahol 18 órától egy könyvbemutató keretein belül beszélgethettünk vele új regényéről. Ez a kötet különleges üzenetet is hordoz, mivel első, Smink nélkül című könyvének az újraírt változata.

Az írónő az olvasók kedvéért írta újra a történetet, amiből magánkiadásban csupán ezer példányt nyomtattak. A regényhez az írónő e-mail címére küldött előrendelés útján lehetett hozzájutni, ő pedig névre szólóan dedikálta azokat. A bemutatóestet férje, Kiszel Péter vezette fel, majd együtt beszélgettek a könyv létrejöttéről, az írónő pályájáról és annak korszakairól, valamint újságírói munkájáról.

Szurovecz Kitti

Szurovecz Kitti és férje Békéscsabán
(Fotó: BAM – Balázs Levente)

A teremben a vírushelyzeti előírások miatt a megjelentek egymástól másfél méterre elhelyezett székeken, maszkban foglaltak helyett, de az írónő és a férje ennek ellenére is családias hangulatot teremtett. Az est végén lehetőség volt a szerző bármely kötetének megvásárlására, valamint egy közös fényképre is.

Szurovecz Kitti

Az írónő minden eddig megjelent könyve megvásárolható volt a helyszínen
(Fotó: BAM – Balázs Levente)

Szurovecz Kitti könyvei között megtalálhatók mind a felnőttek, mind pedig a fiatalok számára szóló is. Reméljük, még sokszor hallhatunk róla és mihamarabb viszont láthatjuk Békéscsabán.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!