Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. augusztus 7., péntek

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Szeretettel köszöntjük a lányokat és a hölgyeket a Nőnap alkalmából!

„Az élet zenéjét a nők adják, akik őszintén, minden feltétel nélkül fogadják magukba a dolgokat, hogy érzéseiken át szebbé alakítsák át azokat.” (Richard Wagner)

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: BAM
Megjelent: 2019. március 8., péntek 09:03

Ha a lányokra, a nőkre gondolunk, akkor a kedvesség, a vidámság, a szépség és hasonló dolgok jutnak egyből az eszünkbe az év minden napján, de március 8-án különösen, méghozzá világszerte. Ma van ugyanis a nemzetközi Nőnap.

Sokan próbálták már megfejteni a női lélek titkát, de még senkinek sem sikerült. Valljuk be, ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen ha fel kéne sorolnunk a női nem legjellemzőbb tulajdonságait, akkor a titokzatos biztos, hogy az elsők között szerepelne. Mindemellett persze még jó pár, köztük több olyan is, amely sokszor talán bosszantó tud lenni, de mégis kedves.

Ha egy szóval kéne jellemeznünk a női nemet, akkor talán épp ez utóbbi az, ami a legtöbbünknek az eszébe jut. Uraim, legyünk hát kedvesek mi is velük, és nemcsak a ma, hanem az év minden napján!

A Békéscsabai Alkotó Média szerkesztőségének pasi szekciója ezúton köszönt szertetettel minden lányt, hölgyet, asszonyt a Nőnap alkalmából!

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!