Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. június 4., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Sok fiatal, remek koncertek, jó hangulat az ötödik Rongyolón

Idén már ötödik alkalommal került megrendezésre a Rongyoló Ifjúsági Fesztivált július 13-14-én, tavalyhoz hasonlóan ezúttal is a Csabai Rendezvénypajtában, ahova pénteken és szombaton is sok fiatal látogatott ki.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: BAM fotógalériák - Unatkozol?
Megjelent: 2018. július 18., szerda 05:45

Aki esetleg nem hallott volna róla, a Rongyoló egy 2015-ben útjára indult rendezvénysorozat, amelyet néhány helyi fiatal talált ki, mert úgy gondolták, hogy a csabai diákságnak szüksége van évente megrendezhető közösségi programokra és koncertekre. A gondolatot tett követte, a fesztivál pedig sikert aratott.

Az idei évben sem volt ez másképp, sőt tapasztalataink alapján ez volt eddig a leglátogatottabb Rongyoló. A két nap alatt két színpadon is játszottak a zenekarok, bárki megtalálhatta a neki legjobban tetszőt.

A fellépők közt idén olyan neves előadók is színpadra léptek, mint a FISH! vagy a Bëlga, de rajtuk kívül több más zenekar is adott koncertet, így például a The Rollercoasters és a Barbi and the Gang is eljött. Összességében véve az egész rendezvény nagyon jó volt, és ez nemcsak a mi véleményünk, ugyanígy vélekedtek az általunk megkérdezett fiatalok is.

Galéria

Fotók: BAM – Andrékó Patrik

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!