Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. szeptember 25., vasárnap

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Sok fiatal, remek koncertek, jó hangulat az ötödik Rongyolón

Idén már ötödik alkalommal került megrendezésre a Rongyoló Ifjúsági Fesztivált július 13-14-én, tavalyhoz hasonlóan ezúttal is a Csabai Rendezvénypajtában, ahova pénteken és szombaton is sok fiatal látogatott ki.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Fotók / Unatkozol?
Megjelent: 2018. július 18., szerda 22:35
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Fotók / Unatkozol?
Megjelent: 2018. július 18., szerda 22:35

Aki esetleg nem hallott volna róla, a Rongyoló egy 2015-ben útjára indult rendezvénysorozat, amelyet néhány helyi fiatal talált ki, mert úgy gondolták, hogy a csabai diákságnak szüksége van évente megrendezhető közösségi programokra és koncertekre. A gondolatot tett követte, a fesztivál pedig sikert aratott.

Az idei évben sem volt ez másképp, sőt tapasztalataink alapján ez volt eddig a leglátogatottabb Rongyoló. A két nap alatt két színpadon is játszottak a zenekarok, bárki megtalálhatta a neki legjobban tetszőt.

A fellépők közt idén olyan neves előadók is színpadra léptek, mint a FISH! vagy a Bëlga, de rajtuk kívül több más zenekar is adott koncertet, így például a The Rollercoasters és a Barbi and the Gang is eljött. Összességében véve az egész rendezvény nagyon jó volt, és ez nemcsak a mi véleményünk, ugyanígy vélekedtek az általunk megkérdezett fiatalok is.

Galéria

Fotók: Andrékó Patrik

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!