Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Rövidítésből ötös: lezajlott a BAM és a DÖK CS:GO versenye – VIDEÓVAL!

Az E-Sport versenyünknek mind a 2 játéknapja lezajlott, az érdeklődés mindkét versenynap iránt a várakozásokat felülmúló volt, összesen 153 fő vett részt a bajnokságokon.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: BAM TV
Megjelent: 2021. április 12., hétfő 11:19
Írta:   |  Forrás:
Rovat: BAM TV
Megjelent: 2021. április 12., hétfő 11:19

A két szombaton megrendezett viadalokon két játékban, a LOL-ban és a CS:GO-ban mérkőzhettek meg a jelentkező csapatok. Kitétel volt, hogy a csapatok tagjai között legalább három olyan játékos szerepeljen, akik Békéscsabai középiskolában tanulnak vagy tanultak.

A hétvégi, április 10-i játéknapon a CS:GO-ban kellett helytállniuk a jelentkezőknek.  11 csapat küzdött meg a nyereményekért a több mint 5 órás eseményen. A döntőt végül a tryharder12e és a EZ4POWERBANK csapata játszotta le. Fordulatos mérkőzésen végül az utóbbi nyert, és így ahogy a nevében van, ők nyerték a powerbankot illetve a további nyereményeket. A harmadik helyezett a KGW csapata lett. Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek és minden résztvevőnek.

A LoL-ról sem feledkeztünk meg, ott végül a döntőbe a CutlerGYM és a Titán Esport csapata jutott el, és a Titánok felülkerekedtek az ellenfélen, ők lettek a győztesek. A harmadik helyezett itt is a KGW lett. A dobogós helyezetekkel felvesszük a hét folyamán a kapcsolatot. A többiek se keseredjenek el, mivel a nagy érdeklődés miatt, már szóba került az esetleges folytatás. A háttérmunkákról videók is készültek, a BAM Youtube csatornáján megtaláljátok ezeket.

A legutóbbi werkfilmünk itt látható, egyéb videóinkat itt nézhetitek meg.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!