Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2019. november 13., szerda

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Rongyoló Ifjúsági Fesztivál 2018

2018-ban ötödik alkalommal költözik össze két napra egy csapat kedves, vidám és nyitott szellemiségű fiatal Békéscsaba legnagyobb „kertipartiján”, a Rongyolón.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Unatkozol?
Megjelent: 2018. április 4., szerda 09:36

Idén július 13-14-én kerül megrendezésre – immár ötödik alkalommal – a Rongyoló Ifjúsági Fesztivál, a Csabai Rendezvénypajtában. A fesztivál, ahol mindenki ismer mindenkit, ahol mindig találsz valami új kedvenc zenét, ahol együtt táncoltok hajnalig és utána megpihenve várjátok a napfelkeltét.

Mi is az a Rongyoló?

Ha pár szóban kellene elmondani, akkor talán a baráti szalonnasütős hétvégéhez hasonlítanánk, a szó minden pozitívumával: amint belépünk a fesztiválra, rabul ejt egy közvetlen és barátságos érzés, ami minden évben újra és újra része a Rongyolónak. Rengeteg barát, ismerős és kedves félidegen teszi egyedülállóan vidámmá és élettel telivé ezt a két napot. Képzeld el ezt a baráti szalonnasütős hétvégét, feltöltve Magyarország neves fellépőivel, fiatal zenekarok koncertjeivel, délutáni programokkal, a barátaid és ismerőseid társaságában! Talán így lehetne legjobban körülírni a Rongyoló életérzést.

Rongyoló ’18

Szeretnénk még több olyan kreatív programot és koncertet megvalósítani, ahol közösségek és barátságok alakulhatnak.”

Idén sok újdonság mellett a fesztivál sokat merít a kezdetekből is. A tavalyi utcazene színpad is megújul, ami több fiatal zenekarral fogja a délutáni teraszkoncertek hangulatát hozni. A fellépők tekintetében érezhető talán a legnagyobb változás, hiszen idén fellép a Belga zenekar is. Emellett akik már biztosan ott lesznek: Drop The Cheese, Basket Case – Green Day tribute. Még sok fellépővel gazdagodik a felhozatal májusig, így ha elsőként szeretnél értesülni a zenekarokról, akkor mindenképp érdemes csatlakozni a Facebook-eseményhez.

Bérlet és napijegy

A fesztiválra kétnapos bérletek csak elővételben kaphatók. Megéri időben lecsapni egy bérletre, ugyanis az Early Bird már márciusban elfogyott. Bérleteket online tudtok szerezni 2.000,- forintért, itt: http://www.tixa.hu/rongyolo2018 , valamint hamarosan indul az offline jegyértékesítés is az iskolákban. A helyszínen napijegy vásárolható majd korlátozott számban, mindkét napon 1.500,- forintért.

Ha még nincs programod július második hétvégéjére, akkor mindenképp a Rongyolón a helyed!

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM Híradó

BAM TV

Csak egy kérdés

Mit gondolsz a nyári és téli időszámításról?

Legközelebbi programok
  • Nincs esemény
Copyright
BAM
©2019 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!