Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2020. október 31., szombat

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Rádióstúdióba költözött a városi DÖK Gara Mentorprogramja

A programot már évek óta megszervezi a Békéscsabai Diákönkormányzat, de most nekik is alkalmazkodniuk kellett a járványhelyzethez. Mivel személyesen nem találkozhatnak, ezért a 104 Rádió 1 – Békéscsaba stúdiójából jelentkeznek hétről hétre.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2020. április 29., szerda 18:12
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Diákélet
Megjelent: 2020. április 29., szerda 18:12

A városi diákönkormányzat a programmal tud a legtöbbet segíteni a leendő jelölteknek, kampányfőnököknek, stábtagoknak, hogy felkészüljenek a Csabai Garabonciás Napokra. A programban résztvevőket volt jelöltek és kampányfőnökök segítik a felkészülésben.

A foglalkozásokon különböző feladatokat oldottak meg a diákok, valamint a jelöltek is kipróbálhatták magukat. Az utolsó alkalom március 18-án lett volna, de a járványügyi helyzet miatt nem került rá sor. A DÖK idei programjai sajnos a járvány miatt elmaradnak, de a Gara Mentorprogramot nem akarták abbahagyni, mert ez nyújtja a legnagyobb segítséget a diákok számára.

A problémára hamar megoldást találtak a DÖK-ösök: a 104 Rádió 1 – Békéscsaba Velünk történt című műsorában hetente egy pár perces videóban jelenik meg a program beszélgetős formában. Volt zsűritagok, kampányfőnökök, jelöltek és más résztvevők mesélik el élményeiket és tapasztalataikat, tanácsokat osztanak meg a hallgatókkal. Az összes eddigi adás meghallgatható ide kattintva. GARAntáltan nem fogtok unatkozni!

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2020
Minden jog fenntartva!