Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 24., péntek

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Pontváró Buli 2021 – Galériával

Az országos ponthatárok kihirdetésével egyidőben rendezték meg Békéscsabán a Budapest Bank pontváró bulit, ahol a végzős középiskolás diákok közösségi élménnyel fűszerezve várták a ponthatárokat, illetve az infót, hogy melyik felsőoktatási intézménybe nyertek felvételt. Az Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért, mint főszervező, egy nagyon különleges eseményt tartott számukra a Csabagyöngye stégjén. A programokon kívül képkészítésre, nassolásra, tetoválásra és karkötő szerzésre is akadt lehetőség.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2021. július 23., péntek 10:22
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Diákélet
Megjelent: 2021. július 23., péntek 10:22

A jelenlegi pandémiás szabályok ezen a rendezvényen is érvényesek voltak, csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendég és az ő 18 éven alatti kísérője mehetett be a CSAK stégre.

A Pontváró Buli remek hangulatához nélkülözhetetlen volt egy kis zene, erről a program elején tartott köszöntőt követően a Flyin’ Fox Acoustic együttes gondoskodott. A szervezők nyereményjátékkal is készültek, tombolahúzással próbálhatta ki mindenki a szerencséjét. Az est remekül kezdődött, pláne az első szerencsés 100 vendégnek, akik különböző ital kuponokat kaptak az izgalmak mellé. Este nyolc órától az egyetemistákért szorítottak a jelenlévők, akik végre megkapták az értesítéseket. A ponthatárok kihirdetése után következett Taylor Z, aki igazi bulihangulatot teremtett a stégen, ahol még táncra is lehetőség adódott, néhányan megpróbálkoztak a ritmikus és koordinált mozgásformák végrehajtására, de igazából ez az este nem erről szólt. A Pontváró Buli sztárvendégei, akik Békéscsabán először léptek fel, Bruno x Spacc.
Velük ünnepelhették a fiatalok a sikeres felvételit, illetve a feldhették néhány percre a sikertelenséget. A ponthatárok megismerését követően, rengetegen öröm kiáltásokat hallattak, tapsoltak vagy ölelkeztek, de örömkönnyeket is könnyeket is ejtettek az SMS kézhezvételét követően.

Sajnos, ahol van fény, ott árnyék is látható! Akadtak olyanok is, akik a könnyeiket nem a boldogság miatt hullatták. Számukra sincs itt a világ vége, de útravalóként ime a fodrászok legjobb tanácsa: „KÉRLEK EMELD FEL A FEJED”!

A fotók Martincsek Csaba képei!

 

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!