Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2021. július 28., szerda

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Pezsgett az élet GarabonCityben a 27. Csabai Garabonciás Napok első napján

Megkezdődtek a programok az idei Garán, a rendezvény első napján a kampánykoncerteké volt a főszerep.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet / Fotók
Megjelent: 2018. október 2., kedd 12:32
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Diákélet / Fotók
Megjelent: 2018. október 2., kedd 12:32

Már korán reggel a lelkes stábtagoktól volt hangos GarabonCity, ahol reggelivel és kávéval várták az érdeklődőket. Különféle izgalmas programokkal szórakoztatták a diákságot egész délelőtt, ilyenek voltak a reggeli torna, jóga, evőverseny, táncbemutatók, mesevetítés és társai.

Délelőtt a 30Y frontembere, Beck Zoli tartott rendhagyó irodalomórát. Délben közös ebédre invitálták a stábok az arra járókat, igazi ínyencségekkel készültek, mint például marhapörkölt vagy sült virsli.

Délután tovább folytatódtak az időszakos programok, részt vehettünk autós-motoros találkozón, szerezhettünk csillámtetkót vagy hennatetoválást, egy igazi jóstól tudhattuk meg mit tartogat számunkra a jövő és természetesen sportversenyekből sem volt hiány. Mindezek mellett állandó programokat is szolgáltattak számunkra, mint például FIFA-bajnokság, csocsóverseny, szumó harc és a házasságkötés.

A stábtagok azt sem hagyták, hogy véletlenül éhen vagy szomjan maradjon valaki, ezért egész nap üdítővel és különböző finomságokkal látták el a fiatalokat.

Kora este elkezdődtek az első kampánykoncertek. Először a Gészi által hívott Krúbi és Killakikitt állhatott színpadra. Lehetőséget kaphattunk rá, hogy kis csapatunk bepillanthasson a backstage-be is. Ezután következett a BEG és a Hevesi Happy Band, majd a sor a Keri által szervezett AK26-al folytatódott, később a Trefort és a Záróra mutatkozott be. Az est zárásaként az Andrássy és a Barbi and the Gang fellépését láthattuk. Természetesen a standoknál is folyamatosan folyt a buli, különböző DJ-k szolgáltatták a zenéket a táncolni vágyó fiatalok számára.

Az idei Gara ma az egyik legjobban várt programmal, a Kampányhappeninggel folytatódik.

Galéria

Fotók: Andrékó Patrik, Bagdi Dániel, Farkas Dalma, Fábián Réka, Gátszegi Gerda, Máté Helga, Nyíri Sándor, Rigó Eszter

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2021
Minden jog fenntartva!