Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Otthonunkba költözött a járvány idejére a Jókai Színház

A koronavírus elterjedésével és ennek következményeképpen meghozott döntések miatt az összes szórakoztatóipari és kulturális intézménynek szüneteltetnie kell működését.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Unatkozol?
Megjelent: 2020. április 7., kedd 17:41
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Unatkozol?
Megjelent: 2020. április 7., kedd 17:41

Mindenki otthon küzd a bezártsággal, azonban mégis vannak olyan kezdeményezések, amelyek igyekeznek enyhíteni a bezártság érzését.

A Békéscsabai Jókai Színháznak is szüneteltetnie kell műsorait, ám társulatuk továbbra is dolgozik. Weblapjukon létrehozták a Netszínházat, ami egy kulturális csomagot tartalmaz az online közönségnek. Művészeik, dolgozóik otthonaikból osztanak meg videókat, amiben verssel vagy énekkel kedveskednek nézőiknek.

Ezek mellett az érdeklődőkkel megosztanak korábbi színdarabokat, amiket a színház YouTube-csatornáján tekinthetünk meg. A fiatalabbak pedig saját készítésű mesefilmeket láthatnak.

Ezt a szép kezdeményezést a Jókai Színház Facebook-oldalán és honlapján követhetjük. Ha tudjuk, támogassuk őket azzal, hogy nem váltjuk vissza már megvásárolt bérleteinket és jegyeinket, hiszen mindenkit erős kézzel súlyt a járvány és annak következményei.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!