Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2019. augusztus 25., vasárnap

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Nyílt nap a főiskolán: a teljes kínálatot felvonultatták

A Gál Ferenc Főiskola nyílt napot tartott a békéscsabai gazdasági karon. A rendezvényen felvonultatták az intézmény kínálatát, ráadásként pedig Varga Viktor egy koncertet is adott a nagyelőadóban.

Írta:   |  Forrás: Behír.hu - Gyemendi Réka  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2019. január 14., hétfő 16:08

Ahhoz, hogy elérjem az életem egyik célját, diplomára van szükségem. A békéscsabai gazdasági kar közel van a lakhelyemhez, a nyílt napon szerzett és az ismerősöktől hallott információk alapján jónak is tűnik, ezért szeretném ezt megpróbálni” – mondta az egyik nyílt napra érkező középiskolás diák, Tarr Attila.

Mint azt dr. Lipcsei Imre dékántól a Behír.hu megtudta, a Gál Ferenc Főiskolának volt már nyílt napja Szegeden, azonban úgy gondolták, hogy Békés megyében is jobban meg szeretnék mutatni magukat.

A főiskola teljes kínálatát felvonultattuk, itt voltak a szegedi teológiai kar, a békéscsabai gazdasági kar, a gyulai egészségügyi és szociális kar, valamint a szarvasi pedagógiai kar képviselői. A szarvasiak 2014-ben, a gyulaiak rá két évre, a csabaiak pedig tavaly csatlakoztak a főiskolához. Ennek megfelelően a hallgatói létszám tekintetében a Gál Ferenc Főiskola a harmadik legnagyobb egyházi oktatási intézmény a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és Károli Gáspár Református Egyetem után” – emelte ki dr. Lipcsei Imre.

A főiskola a közeljövőben Szarvason és Gyulán is szervez ehhez hasonló nyílt napot.

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM Híradó

BAM TV

Csak egy kérdés

Mit gondolsz a nyári és téli időszámításról?

Legközelebbi programok
  • Nincs esemény
Copyright
BAM
©2019 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!