Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. szeptember 25., vasárnap

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Modern szívek szállodája – Ginny & Georgia ajánló

Az internetet ellepte a Netflix új sorozata a Ginny & Georgia. A streaming szolgáltató nem ad nekünk időt unatkozásra, hiszen február végén újabb sorozattal álltak elő. Nem is akármilyennel

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Unatkozol?
Megjelent: 2021. március 10., szerda 18:25
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Unatkozol?
Megjelent: 2021. március 10., szerda 18:25

A Ginny & Georgia alapja ismerős lehet a Szívek szállodája rajongóknak, hiszen a drámának titulált sorozat alapkövét egy anya-lánya páros alkotja. Pontosabban Ginny Miller (Antonia Gentry) és Georgia Miller (Brianne Howey).

Georgia zűrös múlttal rendelkezik és két gyerekével, az idősebb Ginny-vel és a fiatalabb Austin-nal kénytelen városról városra költözni. A sorozat rögtön egy ilyen költözéssel kezdődik, így a gyerekeknek ismét új iskolába kell beilleszkedniük. Útjuk ezúttal Wellsbury-be vezet, ahol újrakezdést remélnek.

A 10 részes sorozat epizódjai 10 perc híján egy óráig tartanak, és nem is éppen unalmas 50 percről beszélünk. Tele van jó poénokkal, szerelemmel, rejtéllyel, izgalommal és persze jó pasikkal. Több szálon fut a cselekmény, az egyik Georgia múltját és jelenét mutatja be, a másik pedig Ginny beilleszkedését prezentálja. Persze közben a többi szereplő életét is megismerhetjük, így nem maradunk izgalom nélkül.

Érdemes megnézni, rengeteget lehet belőle tanulni. Ha minden igaz, lesz második évad így az anya-lánya páros kalandja hamarosan folytatódik, amire érdemes várni.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!