Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. június 4., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Minden, amit a FELVI-ről tudni kell

Tanácsadó válaszol a pályaválasztással kapcsolatos kérdésekre az Ifjúsági Közösségi Térben, a Csaba Centerben.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2020. január 31., péntek 11:26

Közeleg február 15., a felsőoktatási felvételi határideje és sokan nem tudják, hogyan küldjék be a jelentkezést a kiválasztott egyetemekre vagy éppen főiskolákra, hogyan kezeljék a FELVI-t. Tévhitek is keringenek a pályaválasztásról és a felvételi eljárásról, de ezeket egy előadás keretén belül el is űzheted a fejedből!

Február 6-án a Center harmadik emeletén található Ifjúsági Közösségi Térben kerül megrendezésre 16 órától Buzder Brigitta pályaválasztási tanácsadó, tréner „Minden, amit a FELVI-ről tudni kell” című előadása, ahol az összes felmerülő kérdésre választ fog adni.

Az előadás célja, hogy bemutassam a középsulisoknak a felvételi menetét és a felsőoktatási folyamatot, választ adjak a továbbtanulási kérdésekre, a felvi használatában, és egyéb felmerülő kérdésekre válaszoljak” – mondta szerkesztőségünknek Buzder Brigitta.

Ha kételyeid vannak a pályaválasztással kapcsolatban és szívesen részt vennél egy jó hangulatú előadáson és beszélgetésen, mindenképp érdemes elmenned. Az előadás ingyenes, de a férőhelyek száma miatt regisztrációhoz kötött.

Az előadásról és a regisztrációról bővebben ide kattintva tájékozódhattok.

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!