Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Megvan, ki indul a diákpolgármester címért a Szegyából – Galéria

Az idén két jelölt indult a nemes címért, nagyon szoros versenyt nézhettek végig a Szegyás diákok. A jelöltek és stábjaik mindent megtettek a kétnapos rendezvényen az iskolában. A többség jól szórakozott, ismét emlékezetes lett a diáknapok programja.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Diákélet / Gara 2021
Megjelent: 2021. június 14., hétfő 17:38
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Diákélet / Gara 2021
Megjelent: 2021. június 14., hétfő 17:38

Ebben az évben a Gardian és a Resemino jelöltjei és stábjai indultak a diákigazgatói címért, na meg persze a Garára indulás jogáért. A két napos diáknap első napján, csütörtökön lezajlottak a bemutatkozások és a kampányprogramok is. Mind a két csapat izgalmas programokkal készült, mindenki jól érezte magát, az egész napot a kilencedikes gólyák gólya-avatója zárta le.

Az eredményhirdetésre pénteken került sor, kiderült, ki indulhat majd jövőre a Garán. A győztes Jastyúr András lett, aki a Resemino jelöltje. A kampányuk a karantén utáni újrakezdésről szól, a csütörtöki programjaik is erről tanúskodtak. A Gardian stábja is nagyon jó kampánnyal indult, ők a környezetért szerettek volna kicsit többet tenni, még fát is ültettek az iskolában.

Hajdú Hetény és Martincsek Csaba a fotóaparátjaikkalval lencsevégre kapott néhány emlékezetes pillanatot, pontosabban rengeteg emlékezete pillanatot. Gratuláció jár mind a két csapatnak, és sok sikert és a Szegyás jelöltnek a következő Garabonciás napokra.

 

 

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!