Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Megújultunk – Új külsőt és új tartalmakat kapott a csabaidiakujsag.hu

Az elmúlt évek statisztikái alapján már terveztük egy ideje, hogy változtatunk némileg oldalunk tartalmán, aminek most végre eljött az ideje, méghozzá a külső megújulásával együtt.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: BAM
Megjelent: 2020. október 12., hétfő 00:01
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: BAM
Megjelent: 2020. október 12., hétfő 00:01

Lassan három éve annak, hogy megtartottuk alakuló szerkesztőségünket, majd három hónapra rá elindítottuk oldalunkat. Közel három év látogatottsági adatai már azért elegek ahhoz, hogy megtudjuk, mely oldalak, rovatok, cikkek azok, amelyeket olvastok, na és melyek azok, amiket nem igazán. Emellett valljuk be, régi oldalunk szerkezete és kinézete felett is eljárt az idő, így éppen itt volt az ideje az újításnak.

A külső változások persze leginkább azoknak tűnnek fel egyből, akik PC-n és laptopon olvastak/olvasnak minket, a telefonos kinézeten olyan nagyon nem látni túl nagy különbséget. Talán csak azt, hogy igyekeztünk egy kicsit rendezettebbé tenni az egészet, ahogy a többi nézetnél a letisztultabb elrendezés volt a cél.

Tartalomban azonban több újdonságot is hoz az új formátum: rovatokat vontunk össze, újakat hoztunk létre, emellett ezentúl havonta lesz egy kiemelt témánk, amellyel kapcsolatban a ti véleményeteket is kikérjük, de elindítunk két új videós sorozatot is.

A hónap témája

Terveink szerint minden hónapban egy olyan témát emelünk ki, amely közvetlenül érinti a csabai diákokat, fiatalokat, így természetesen titeket is megkérdezünk róla egy online kérdőíven/űrlapon, majd az eredményekkel megkeressük az illetékeseket, hogy reagálhassanak azokra. Elsőként a Csabai Garabonciás Napokról várjuk véleményeteket, a cikkért kattintsatok ide!

Új rovatok

A „Suli+” rovatba olyan kiegészítő cikkeket kezdünk hamarosan feltölteni, amelyek kapcsolódnak valamelyik tantárgyhoz. A „Pad alatt” egy szórakoztató rovat lesz, vicces dolgokkal, színes hírekkel, rejtvényekkel, horoszkóppal, miegymással, szóval csupa olyannal, amit az órákon a pad alatt szokás olvasni. Visszatér a „Programajánló” is, igaz nem naptár, hanem rovat formájában, mivel egy részletes programnaptár folyamatos feltöltésére sajnos nincs kapacitásunk. Fontos azonban, hogy a programajánlók nem kerülnek archiválásra, így nem is osztjuk meg őket a közösségi oldalakon, hiszen a program végével ezek a cikkek automatikusan törlődnek, tehát már csak ezért is érdemes rendszeresen viszatérni hozzánk.

Új videók

Két új videós sorozatot indítunk: az egyikben, amely az „Ott voltunk” címet kapta, rövid beszámolók, interjúk lesznek láthatók, míg a másikban pár percben beszélgetünk egy-egy vendéggel egy kávé mellett, nem véletlenül kapta a sorozat a „Kávészünet” elnevezést.

Ami azonban a legfontosabb, hogy mostantól a szórakoztatás és információközlés mellett komolyabb témákról is szeretnénk írni, úgyhogy érdemes lesz rendszeresen visszalátogatni hozzánk. Kérünk titeket, hogy kövessetek minket a Facebookon (bcsifimedia), az Instagramon (bam_ifimedia), valamint iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra, így egyrészről nem maradtok le semmiről, másrészről nekünk is segítetek ezzel, amit ezúton is köszönünk!

Reméljük, megújult oldalunk elnyeri tetszéseteket, és visszatérő olvasóink lesztek!

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!