Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Megkezdődött a keresztféléves eljárás a felsőoktatásban

A februárban induló felsőoktatási képzésekre 2020. november 15-ig lehet jelentkezni. Az eljárás szabályait tartalmazó tájékoztató és az intézmények által meghirdetett képzések a Felvin olvashatók.

Írta:   |  Forrás: felvi.hu  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2020. október 18., vasárnap 01:05
Írta:   |  Forrás: felvi.hu
Rovat: Diákélet
Megjelent: 2020. október 18., vasárnap 01:05

Megkezdődött a 2021-es keresztféléves eljárás: megjelent a Felvin a hivatalos információkat és tudnivalókat, valamint a meghirdetéseket tartalmazó Felsőoktatási felvételi tájékoztató. A felvételizők a felvi.hu-ról elérhető E-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket.

Az E-felvételi – a Felvin történő regisztráció után – a 2020. november 15-i jelentkezési határidőig folyamatosan a felvételizők rendelkezésére áll. A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2020. november 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje 2020. november 20. A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés.

A jelentkezők legfeljebb hat helyet jelölhetnek meg, ebből hármat díjmentesen. További jelentkezési helyek megjelöléséért 2-2 ezer forint kiegészítő díjat kell fizetniük a jelentkezéskor. (Ugyanazon intézmény, ugyanazon szakának állami ösztöndíjas és önköltséges meghirdetése, ha megegyezik a képzési szint, a munkarend, a képzés nyelve és helye is, csak a finanszírozási forma tér el, bár külön sorban kell szerepeltetni, de egy jelentkezési helynek számít.)

A jelentkezéskor már meglévő dokumentumokat a jelentkezéssel egy időben kell feltölteni az E-felvételibe. A jelentkezési határidő után szerzett dokumentumok feltöltésének határideje 2021. január 11. A ponthatárokat várhatóan 2021. január 25-én hirdetik ki.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!