Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Megéri megfizetni a márkanevet?

Rengeteg reklámmal találkozunk nap mint nap. Vásárlásra ösztönöznek minket a tévében, a közösségi oldalakon, a videók előtt és közben, az utcán, az alkalmazásokban, egyszóval szinte mindenhol. A kérdés csak az, hogy bedőljünk-e ezeknek, vagy megfelelnek a kevésbé márkás termékek is?

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Tippek
Megjelent: 2020. június 23., kedd 18:48
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Tippek
Megjelent: 2020. június 23., kedd 18:48

A XXI. században már rengeteg nagy- és kisvállalkozás működik. Ezért akár egy drogériában, akár egy ruhaáruházban keresgélünk, elbizonytalanodunk, hogy megéri-e mindenből az olcsóbbat vagy épp a drágábbat választani, Érdemes kicsit utánajárnunk.

Ruhák

Számos nagy divatmárka kedvelt itthon is elfogadható áraik miatt, sőt pár helyen kiemelten újrahasznosított anyagból is gyártanak kollekciót. Viszont, ha szép ruhákat szeretnél olcsón és még a környezetvédelemre is figyelsz, a legjobb, ha meglátogatod a turkálókat! Manapság újra népszerűek a használtruha-boltok, amelyek között sok márkás turi van, ahol épp olyan jó ruhákat találhatsz kevesebb pénzért, kiváló minőségben és széles választékban.

Vásárlás

A kép illusztráció
(Fotó: pixabay.com)

Cipők

A cipők esetében inkább a márkás felé billen a mérleg, hiszen a cipőboltok többsége megbízhatóságot és garanciát vállal. A kicsivel drágább cipők akár éveket is átvészelnek, ha vigyázunk az épségükre. Ha olcsóbb, esetleg kínai cipőt veszünk, azok is ugyanezt a szolgálatot teljesítik, de számolnunk kell a tömeggyártás miatt létrejött ragasztási/esztétikai hibákkal.

Vásárlás

A kép illusztráció
(Fotó: pixabay.com)

Smink- és tisztálkodási szerek

Ezeknél a dolgoknál is megéri néha többet szánni rájuk, vagyis a drágábbakat választani. Szép sminket csak jó minőségű anyagokkal lehet elérni, és fontos szempont a tartósság is. Ezért a drogériák saját márkás termékeit válasszuk, amelyek nem olyan drágák, mint más nagyobb cégek kozmetikumai, viszont ugyanolyan hatást érhetünk el vele!

Vásárlás

A kép illusztráció
(Fotó: pixabay.com)

Összegezve pár dolgon kívül ami jobb, ha márkás, csupán utána kéne olvasni néhány dolognak, máris sokkal inkább pénztárcabarát módon tudnánk megoldani egy vásárlást.

Egyvalamire azonban figyelni kell, méghozzá arra, hogy hamisított terméket ne vegyünk, még ha igen vonzó az ára, akkor se! Ruhák, cipők esetén a tartósság igen könnyen csak az első mosásig tart (vagy addig se), tisztálkodási és kozmetikai szereknél pedig még ártalmasak is lehetnek.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!