Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Lélekmozgató program a Csaba Centerben

A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) „Lélekmozgató” címmel szervezett országos programot a Magyar Parasport Napjára, amelyhez február 22-én Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata is csatlakozott.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Fotók / Mozdulj!
Megjelent: 2020. február 25., kedd 16:51
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Fotók / Mozdulj!
Megjelent: 2020. február 25., kedd 16:51

A Csaba Centerben megrendezett eseményt Varga Tamás alpolgármester nyitotta meg, aki kiemelte a kerekesszékes-vívó Szarvas Zsoltot és az asztaliteniszező Vizsnyai Dávidot, akik megmutatták, mekkora lehetőség és érték rejlik sportágaikban.

Mihály István, a Vandháti Diáksport Egyesület elnöke és a Fogyatékkal Élők Békés Megyei Szövetségének titkára elmondta, hogy az egyesület az országban elsők között, 2004-ben alakult meg és tagjai a FODISZ-nak. Az egyesület a Békés megyei fogyatékkal élő diákoknak szervez szabadidős sporttevékenységeket.

A rendezvény látogatói kipróbálhatták a kerekesszékes-vívást az EB-bronzérmes Szarvas Zsolttal, vagy együtt asztaliteniszezhettek a speciális olimpiai bajnok Vizsnyai Dáviddal. Ezek mellett lehetőségük nyílt csocsózásra és dartsozásra is.

Galéria

Fotók: Nagy Alexandra

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!