Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Kriminálisan sikerült a Békéscsabai Diákönkormányzat bálja – Galéria

A pandémia miatt az utóbbi két évben a diákoknak nem nagyon volt lehetőségük kimozdulni egy bál keretein belül. Talán épp ezért kapott ekkora figyelmet a DÖKrime, amelynek estéjén a hangulat pont olyan hátborzongatóan jó volt, mint ahogyan azt a szervezők tervezték.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2022. február 12., szombat 22:11
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Diákélet
Megjelent: 2022. február 12., szombat 22:11

A már rendhagyó bált idén, 2022. február 4-én a Csabagyöngye Kulturális Központban rendezték meg. A vacsorás jeggyel rendelkezőknek 18 órától nyitották meg a kapukat, mivel 18:30-tól a vacsora előtt egy nyomozós játék volt tálalva az asztalon. Az est házigazdája a két alelnök, Szigeti Boglárka és Zahorán Bálint voltak. Köszöntötték a megjelenteket, majd felkérték a CSAKK igazgatóhelyettesét, Forczek Győzőt, hogy nyissa meg az eseményt. Ezt követően Such Pál, a városi DÖK elnöke mondott egy rövid beszédet, majd az elnökség többi tagjával együtt egy ajándékot adtak át Fazekas Lilinek. Az apropót az adta, hogy a szervezet felnőtt segítőjének helyét hamarosan más veszi át, a DÖK tagjai így köszönték meg segítő tevékenységét az elmúlt időszakre vonatkozóan.

A megnyitó után kezdődött a nyomozós feladat. Egy szarvasi csapatot kértek fel a szervezők a rejtélyes vacsora lebonyolítására, akik hivatásszerűen is ezzel foglalkoznak. Miután a résztvevők megfejtették a több részből álló feladványt, a vacsorát 19:30-kor tálalták. Az est további részének a vezető szerepét a zene és a tánc vette át. 20:30-tól megkezdődött a kapunyitás a koncertes jeggyel rendelkezők számára és a színpadon 21 órától a Show és Bors zenekar válogatott slágerekkel ébresztette fel a ritmusra éhes lábakat. 22 órától Taylor Z dj vette át a pódiumot és ő felelt a hangulatért záróráig. A zenét megszakítva éjfélkor kiderült az idei bálkirály és bálkirálynő neve, a házigazdák pedig átadták ajándékcsomagjaikat a nyerteseknek. Ezt követően éjjel 2-ig egy percre sem állt meg a bulivonat, sokan még a magassarkút is ledobták a tánc kedvéért. A Diákönkormányzat az idei bált az egyik legsikeresebbnek nyilvánította, hiszen közel 300 jegy kelt el. Nagyon örömteli visszajelzéseket kaptak és biztos, hogy jövőre ugyanitt, ugyanebben az időszakban egy újabb bállal és témával várnak bennünket.

 

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!