Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Kétévesek lettünk – 2018. március 21-én indult el a csabaidiakujsag.hu

Két évvel ezelőtt, a Városi Ifjúsági Parlament tavaszi ülésének nyitó plenárisán indítottuk el és mutattuk be oldalunkat.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: BAM
Megjelent: 2020. március 21., szombat 17:05
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: BAM
Megjelent: 2020. március 21., szombat 17:05

A születésnap persze csak magára a portálra vonatkozik, ugyanis a szerkesztőség alakuló ülése 2017. december 13-án volt, vagyis ebben a tekintetben már néhány hónapja elfújtuk képzeletbeli tortánk két gyertyáját. Igen, akkor is csak gondolatban, hiszen tavaly év végén költöztünk az ATK-ból a Centerbe, így nem igazán tudtunk akkor ünnepelni, most pedig ugye mindenki tudja, hogy miért nem ülhetünk össze.

Sok minden történt az elmúlt két évben velünk… Hatalmas lelkesedéssel vágtunk neki a szerkesztésnek és a tartalomgyártásnak, aztán elég gyorsan rájöttünk, hogy egyrészről sokat kell még tanulnunk, tapasztalnunk, másrészről sok mindenre nincs se kapacitásunk, se technikai feltételünk azok közül, amiket szerettünk volna megvalósítani, vagy akár el is indítottunk. Eszközbeszerzés terén aztán sok segítséget kaptunk, amelyet ezúton is hálásan köszönünk.

Az alapító tagok közül azonban többen még 2018-ban távoztak, mert befejezték békéscsabai tanulmányaikat, ahogy ez tavaly is megismétlődött. 2019-ben ráadásul némi válság is elért minket, amin szerencsére az utolsó előtti pillanatban azért sikerült úrrá lennünk. Olyannyira, hogy jelenleg egy nagyon jó kis csapat igyekszik tanulmányai és egyéb kötelezettségei mellett kevéske szabadidejében előrébb vinni a szerkesztőséget.

Napjainkban a koronavírus-járvány miatt ugyan egy kicsit csendesebbek vagyunk, hiszen a szokásos szerdai szerkesztőségi ülések nem megvalósíthatók, de a jövő héttől kezdve online ismét összeülünk a szokásos időben. Addig is türelmeteket kérjük.

Köszönjük, hogy olvastatok minket az elmúlt két esztendőben! Reméljük, ezután is olvastok, követtek és lájkoltok minket, hiszen mi nektek írunk!

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!