Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. június 4., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Jönnek a ponthatárok: Pont Ott Parti a Csabagyöngye stégen

Ma, július 25-én este hirdetik ki a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait. Az Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért (EBI) idén is várja (nem csak) a felvételizőket számos programmal a Csabagyöngye Kulturális Központ melletti stégen.

Írta:   |  Forrás: Sajtóközlemény/BAM  |  Rovat: Helyben
Megjelent: 2018. július 25., szerda 13:06

A tavalyihoz hasonlóan idén is szervezett kereteken belül várhatják a békéscsabai fiatalok, hogy kiderüljön hol folytatják tanulmányaikat szeptembertől, sikerült-e a választott felsőoktatási intézménybe bekerülni. Az EBI bemutatja: Budapest Bank Pont Ott Parti néven ma, július 25-én a Csabagyöngye stégen koncertekkel, tájékoztatókkal, nyereményjátékokkal telhet a közös izgulás, nem csak felvételizőknek.

2017-ben az első békéscsabai ponthatár váró eseményre több mint 300 fiatal volt kíváncsi. Július 25-én ismét elérkezik a több ezer diák által régóta várt pillanat, a hivatalos Pont Ott partin kiderül, hogy a sokéves tanulással és az érettségivel elegendő pontot gyűjtöttek-e az egyetemi felvételihez. Az Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért a Budapest Bank támogatásával együtt szeretné megünnepelni a sikeres felvételiket a Csabagyöngye Kulturális Központnál.

A hivatalos ponthatárok megérkezéséig és az azt követő felhőtlen ünneplésig számos egyéb program is várja a résztvevőket. Többek között fellép a The Rollercoasters, lehetőség nyílik egyetemistákkal beszélgetni, megtudni milyen az élet a felsőoktatásban vagy akár leegyeztetni egy időpontot, amikor együtt nézhetik meg az egyetemet. Tájékoztatást kaphatnak a fiatalok a pénzügyeikről, kifaggathatnak egy bankszektorban dolgozót a lehetőségekről, de akár értékes fesztiválbelépőket, utalványokat vagy páros strandbelépőt is nyerhetnek. A 18 órától kezdődő program mindenki számára ingyenes.

Program

18:00 KÖSZÖNTŐ
18:00-19:00 REGISZTRÁCIÓ A NYEREMÉNYJÁTÉKRA
18:30-19:45 KONCERT: THE ROLLERCOASTERS
20:00 HIVATALOS FELSŐOKTATÁSI FELVÉTELI PONTHATÁROK KIHIRDETÉSE
20:30 NYEREMÉNYEK KISORSOLÁSA A JELENLÉVŐK KÖZÖTT
20:40-22:00 SÍRÓS AFTER, PRESENTED BY DISZKÓZSÚR

Közben:

  • FOGADJ ÖRÖKBE EGY EGYETEMISTÁT ÉS EGY BANKOST!,
  • ÉLŐ KÖNYVTÁR,
  • KÖTETLEN BESZÉLGETÉSEK HALLGATÓKKAL ÉS A BANKSZEKTOR DOLGOZÓIVAL.
Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!