Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Isten veletek, cimborák – Búcsúzunk a végzős diákoktól

Lassan a tanév végéhez érünk, ami nektek, végzős tanulóknak idén is nagy fordulópontot jelent: egyetemre, főiskolára kerültök, munkába álltok, vagyis belecsöppentek a nagybetűs életbe.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2020. május 2., szombat 18:13
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Diákélet
Megjelent: 2020. május 2., szombat 18:13

Búcsúzunk tőletek, ballagó csabai középiskolásoktól, akikkel együtt töltöttük ezt a pár évet. Életetek most új szakaszba lép, de reméljük, sosem felejtitek el a csabai diákéveket, amely tele volt élménnyel, vidám, vagy épp megható pillanatokkal.

Az első középiskolás tanítási nap, az új suli, az új osztálytársak, az új tanárok, az első ötös mintha csak tegnap lettek volna… Aztán jöttek az új barátságok, nagy beszélgetések, bulik, közösségi élmények, szerelem.

Talán mindez lepereg most előttetek, bár sajnos az ismert okok miatt nem tudtok a hagyományos módon elbúcsúzni iskolátoktól, tanáraitoktól, diáktársaitoktól, ahogy ők, a család, a barátok és mi sem tudunk a szokásos módon elbúcsúzni tőletek. Terveink szerint ugyanis ott lettünk volna minden ballagáson, hogy fotókon örökítsük meg számotokra a búcsú pillanatait.

2018. március 21-től mi, a BAM tagjai is veletek voltunk, sok cikket írtunk, fotókat és videókat készítettünk a csabai diákéletről, amelyek segítségével a jövőben feleleveníthetitek az emlékeket. Ezek a cikkek, fotók és videók ugyanis mindig elérhetőek lesznek, nem töröljük őket, így bármikor visszatérhettek egy-egy számotokra kedves pillanathoz.

Egy nagy feladat áll még előttetek, az érettségi, illetve a szakmai vizsgák, amelyek szintén mások lesznek, mint az eddigiek. Gondolunk rátok és drukkolunk nektek, hogy jól sikerüljenek a vizsgáitok, hogy elérjétek céljaitokat.

Köszönjük, hogy velünk voltatok, sok erőt, kitartást, sikert és boldogságot kívánunk mindannyiótoknak!

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!