Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Indul a karanténmatek – Békéscsabán egyelőre csak a Belvárban

Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön megerősítette, hogy az iskolák egyelőre nem állnak át a digitális oktatásra, ennek elkerülése a cél. Ettől függetlenül az intézmények saját hatáskörben dönthetnek az átállásról. A Belvár alsósainak már nem kell suliba menniük hétfőn reggel.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Helyben
Megjelent: 2021. november 20., szombat 06:54
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Helyben
Megjelent: 2021. november 20., szombat 06:54

A Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium vezetősége arról döntött, hogy a megemelkedett beteglétszám miatt az iskola alsós diákjai a hétfői naptól nem jelenléti, hanem digitális oktatásban kezdik a következő hetet – közölték az iskola közösségi oldalán pénteken.

A csütörtöki kormányinfón elhangzottak szerint országos átállásra még nem kell számítani. – Nem lesz újra digitális oktatás, mert nem akarjuk, hogy újra megbénuljon az ország. Ha a gyerekek otthon tanulnak, akkor a szülők nem tudnak menni dolgozni, mert vigyázni kell a gyerekre – indokolta Gulyás Gergely miniszter.

A hatályos és legfrissebb intézkedések szerint a közösségi terekben, a zárt üzletekben és szolgáltatóknál, valamint a tömegközlekedési eszközökön kötelező a maszk viselése, ellenben a bulikban szórakozóknak nem kell maszkot húzniuk.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!