Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

II. Békéscsabai Angyalbörze

Az adományozók jóvoltából 2018 után idén karácsonykor is teljesíti a Játszótér Közhasznú Alapítvány Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ, Családok és Gyermekek Átmeneti Otthonában élő gyerekek kívánságait.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2019. december 11., szerda 16:24
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Diákélet
Megjelent: 2019. december 11., szerda 16:24

Idén is eljönnek az Angyalok Békéscsabára, hogy elhozzák azokat az ajándékokat, amelyek az átmeneti otthonban élő gyerekek leghőbb vágyai. A Játszótér Alapítvány a korábban már Székesfehérváron, Budapesten, Nyíregyházán és Veszprémben is sikeresen megrendezett események mintájára ugyanis december 18-án másodszor rendezi meg a Békéscsabai Angyalbörzét.

Az otthon munkatársai ezúttal is összegyűjtötték a gyerekek kívánságait, amelyek listáját az alapítvány a Facebookon létrehozott eseményben tett közzé. Ha valaki szeretne ajándékozni, nincs más dolga, mint a listában feliratkozni bárhová, ahová szeretne, megvenni az ajándékot, becsomagolni, és elmenni az Angyalbörzére, ahol személyesen át lehet adni az ajándékokat a gyerekeknek.

Az Angyalbörze időpontja:
2019. december 18., szerda 17 óra.

Helyszíne:
Erzsébet Ifjúsági Alap Békéscsabai Közösségi Tér
Csaba Center, 3. emelet
5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43.

Idén azonban máshogy is lehet ajándékozni, méghozzá maximum 5 ezer forintos adománnyal, amelyeket az intézmény hangfal és többfunkciós játékasztal vásárlására fog fordítani.

A kívánságlista és az adományozás lehetőségének részletei megtalálhatók az ide kattintva elérhető Facebook esemény leírásában.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!