Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2019. július 23., kedd

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Idén is szerveznek vers- és prózamondó fesztivált Józsa Mihály emlékére

A Féling Színház Kulturális Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ ismét megszervezi a III. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivált. A nevezéseket október 27-ig várják.

Írta:   |  Forrás: Behír.hu  |  Rovat: Helyben
Megjelent: 2018. szeptember 7., péntek 12:48

A nagyszénási származású újságíró, előadóművész 2014-ben hunyt el hosszan tartó betegség után. Emlékére 2016-ban alapítottak fesztivált, amelyre a szervezők ezúttal is várják a nevezéseket.

Ennek feltétele, hogy a jelentkező legalább 15. életévét betöltött, amatőr vers- és prózamondó legyen, aki legfeljebb hat, de minimum három művel indul (ezt előre el is kell küldeniük a szervezőknek.) A megadott művek közül a helyszínen a zsűri nevez meg egyet (esetleg kettőt) meghallgatásra, az előadások minimum két, maximum tíz percesek lehetnek.

A fesztiválra való nevezéshez megfelelően kitöltött jelentkezési lap szükséges, ezt, illetve a megjelölt alkotásokat a [email protected] címre küldhetitek. A szervezők 20 versmondót és ugyanennyi prózamondót hívnak meg. A fesztivál tervezett időpontja: 2018. december 08. További részletek és a jelentkezési lap a Féling Színház honlapján érhető el.

III. Józsa Mihály Vers- és Prózamondó Fesztivál

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM Híradó

BAM TV

Csak egy kérdés

Mit gondolsz a nyári és téli időszámításról?

Legközelebbi programok
  • Nincs esemény
Copyright
BAM
©2019 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!