Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. október 2., péntek

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Idén is lesz BIKT a városi DÖK szervezésében

Második alkalommal rendezi meg január 14-én a Békéscsabai Diákönkormányzat a Békéscsabai Iskolán Kívüli Tannapot.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2019. január 8., kedd 07:38

Az először tavaly megrendezett program fő célja lebontani az iskolák közötti sztereotípiákat, erősíteni az intézmények közötti kapcsolatot, valamint információkkal bővíteni a békéscsabai diákok tudását.

2018-ban kilenc békéscsabai középfokú oktatási intézmény és három általános iskola összesen 160 diákja vett részt a programon, ami így igencsak sikeres debütálásnak mondható, így nem véletlen, hogy a városi DÖK idén is megrendezi azt.

Információink szerint a rendezvény programja is hasonlóan alakul, mint egy éve, így a nyitó plenáris és a megnyitó beszédek után iskoláikat mutatják be egymásnak a diákok, majd a csoportmunkák során a különböző ismerkedős és csapatépítő feladatok által a fiatalok megismerhetik egymást és rengeteg információhoz juthatnak más iskolákról, illetve egyáltalán a város diákéletéről, amelyről ezt követően vetélkedő során tesznek majd tanúbizonyságot, végül pedig a záró plenárisra kerül majd sor.

A programra idén is minden békéscsabai iskola DÖK-elnökét és 15-15 tanuló jelentkezését várják. Jelentkezni cikkünk megjelenésének napján, azaz 2019. január 8-án lehet az iskolák DÖK segítő pedagógusainál, illetve a DÖK elnököknél.

BIKT 20019

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!