Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. május 30., szombat

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Idén is a fáklyás felvonulással kezdődik a csabai diákfieszta

Ma, szeptember 30-án indul a 27. Csabai Garabonciás Napok, amelyre idén is több ezer diákot várnak. Szerkesztőségünk végig ott lesz a rendezvényen, fotókkal, videókkal, riportokkal és élő bejelentkezésekkel jelentkezünk annak minden napján.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2018. szeptember 30., vasárnap 09:56

Ez a hét a lázas készülődésről szólt a jelöltek és a stábok életében, akik ma már ebben a nem túl barátságos időben már GarabonCityt építik a Gál Ferenc Főiskola területén. Este ugyanis a hagyományos fáklyás felvonulással megkezdődnek az idei Gara eseményei, amelyeken a BAM folyamatosan ott lesz.

Szerkesztőségünk minden reggel beszámol itt az előző nap eseményeiről, méghozzá fotók, videók kíséretében. Érdemes azonban követni miniket a Facebookon és az Instagramon is, hiszen mindkét oldalon olyan tartalmakat érhettek majd el, amelyek máshol nem lesznek megtalálhatók. A fotók mellett Facebook-oldalunkon naponta több élő bejelentkezéssel is jelentkezünk terveink szerint, hogy azok is részesei lehessenek az eseményeknek, akik épp nem tudnak kilátogatni azokra.

A jelölteket már bemutattuk oldalunkon, információink szerint a helyszín is készen áll. Az előrejelzések szerint az időjárás is megkegyelmez majd a rendezvénynek, csak hétfőre jósolnak némi esőt a meteorológusok, a többi napon napos, gyengén felhős időt ígérnek, általában 17-20 fok közötti csúcshőmérséklettel, bár esténként nem lesz éppen meleg, úgyhogy készítsetek elő melegebb öltözéket!

Mi készen állunk, várunk hát titeket itt, a Fészen és az Instán is (#bcsifimedia) a Gara minden napján! Kövessetek és lájkoljatok minket, hogy ne maradjatok le semmiről!

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!