Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Hivatalos: Idén sem Szigetelhetünk

Nem, nem lakás vagy házfelújításról van szó, hanem a Szigetről, amely már a 90-es évek óta szerves része az európai fesztiválkultúrának. Olyannyira az, hogy néhány évben Európa legjobb fesztiváljaként jellemezték. A bulisorozat elmaradt a pandémia miatt tavaly és idén sem lesz party a Hajógyári szigeten.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2021. május 7., péntek 08:21
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Diákélet
Megjelent: 2021. május 7., péntek 08:21

A Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb tömeget megmozgató rendezvényévé nőtte ki magát a napi közel százezres látogatószámával és a sokszáz fellépő zenekarával és előadóművészével. A Sziget Fesztivál az a rendezvény, ahol megfért egymás mellett a keményrock, a magyar táncdal Korda Gyuri bácsival és az elektronikus zene nagyágyú DJ-i. Elfértek a rajongók, jól érezte magát a sokaság és a poros kocsmákban együtt sörözött a punk a koktélt szürcsölő plázacicával.

– Sajnos lejárt az idő, döntenünk kellett az idei Szigetről – mondta csütörtökön a fesztivál főszervezője. – Szomorú szívvel, de felmérve a felelősségünket – látva a bizonytalanságok sokaságát, akár az utazás, a szállások, a vendéglátás és a védettségi igazolások hazai és nemzetközi szerepe terén – arra az elhatározásra jutottunk, hogy mostantól inkább a jövő évi Szigetre készülünk” – tette hozzá Kádár Tamás.

A fesztivál szervezői olyannyira készülnek, hogy már az első reklámfilmet is közzétették, amely a szabadság szigeteként aposztrofálja a 2022-es Sziget Fesztivált.

 

 

A már megvásárolt sátrakat idén maximum a kertvégében, horgászat közben vagy a Balaton parton lehet egy kempingben tesztelni… úgysincs már nagyon más szállás a magyar tenger környéki településeken. Aki idáig eljutott és még nem áll sírásra a szája, most már ne is tegye. Lassan lazulnak a pandémiás szabályok, talán az idei nyár sem marad el érdeklődés hiányában.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!