Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. május 30., szombat

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Gőzerővel próbálnak a diákok – hamarosan újra szárnyalnak az angyalok

Javában zajlanak a próbák a Degré utcai gyermekotthonban, amelynek lakói immár nyolcadik alkalommal állnak színpadra a Békéscsabai Jókai Színházban. Az Angyalok Szárnyalása című, jótékonysági zenés előadást az intézmény lakói minden alkalommal nagyon várják.

Írta:   |  Forrás: Behír.hu - Szendi Rita  |  Rovat: Ügyes
Megjelent: 2018. november 5., hétfő 15:12

A közönség egyéni és nagycsoportos, zenés és táncos produkciókat is láthat majd. A fiatalok kedvence, Tücsök Peti már ötödik alkalommal csatlakozott a nagyszabású műsorhoz. Az előadóművész ezúttal is gyerekekkel áll a színpadra. Berényi Nagy Péter elmondta, hogy nagyon szeret együtt dolgozni a fiatalokkal, hiszen nagyon sok szeretetet adnak neki a gyerekek.

A Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat szociális és mentálhigiénés csoportvezetője elmondta, hogy a gyerekek nagyon várják az előadást, a próbákon is teljes erőbedobással vesznek részt. Szili Ilona szerint a fiatalok egész évben erre az eseményre készülnek, mindig nagyon várják azt. Hozzátette: az intézmény célja, hogy minél többen megismerjék az itt élő gyerekek mindennapjait.

A gála rendezője ezúttal is Tarsoly Krisztina. A Békéscsabai Jókai Színház színművésze elárulta, hogy az előadás után már a következő produkciót kezdik el szervezni, ami nem könnyű feladat. A gálaest rendezője szerint egyre nehezebb újat kitalálni, mert minden alkalommal egy tökéletes este születik. Tarsoly Krisztina hangsúlyozta: A legfontosabb az, hogy ezen az estén a gyerekek boldogok legyenek és jól érezzék magukat.

Az előadás, amelynek jegybevétele az otthon lakóit támogatja, november 19-én, a Jókai Színház nagyszínpadán lesz látható.

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!