Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. június 3., szerda

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Finom, nem tartalmaz sok kalóriát, ráadásul csak pár percbe telik elkészíteni

A nyár közeledtével szép lassan megkezdődik az eperszezon is, így most egy epres-fahéjas turmix receptjét osztjuk meg veletek.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Pocak
Megjelent: 2020. május 12., kedd 19:59

Sokunk szeretne a nyári bikiniszezonra formás, vagy legalábbis felesleg nélküli testet elérni. Azok számára, akik a diéta ellenére nehezen mondanak le az édességekről, itt egy kevés cukrot tartalmazó, vitamindús turmix receptje, amit reggelire vagy uzsonnára is bátran fogyaszthatnak.

Hozzávalók:
  • 10-15 db eper;
  • 4 db őszibarackbefőtt;
  • a befőtt levéből ízlés szerint;
  • 1 kávéskanál fahéj;
  • 1-2 evőkanál méz;
  • 2 dl tej.
Epres fahéjas turmix

(Fotó: BAM – Karácson Anita)

Elkészítés:

A hozzávalókat összeöntjük és turmixgéppel vagy botmixerrel összeturmixoljuk. Ha a kész ital nem elég édes, tehetünk hozzá több mézet. Tálaláshoz a turmixot töltsük ki egy nagyobb pohárba, majd díszíthetjük gyümölcsökkel vagy mentalevéllel.

Epres fahéjas turmix

(Fotó: BAM – Karácson Anita)

Epres fahéjas turmix

(Fotó: BAM – Karácson Anita)

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!