Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Feltűzték a szalagot az Andrássy gimi végzőseire

November 23-án, szombaton az Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium végzős diákjaira tűzték fel a hagyományos szalagot osztályfőnökeik a Csabagyöngye Kulturális Központban (CsaKK).

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet / Fotók
Megjelent: 2019. november 25., hétfő 16:07
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Diákélet / Fotók
Megjelent: 2019. november 25., hétfő 16:07

Az Andrássy gimi 163 diákja viseli szombattól azt a szalagot, amely jelzi, hogy a tanév végén befejezik középiskolai tanulmányaikat. A szalagavató ünnepségen szülőkkel, rokonokkal, barátokkal telt meg a CsaKK erre az alkalomra egybenyitott Hangverseny és Agora terme, ahol az öt végzős osztály előadta műsorát, de természetesen a keringők sem maradtak el.

A vendégeket a két műsorvezető, Karácson Anita (aki nem mellékesen szerkesztőségünk tagja) és az Andrássy idei diákpolgármester-jelöltje, Szák-Kocsis Benjámin köszöntötte, majd Szabó László intézményvezető mondta el beszédét, aki ezt követően feltűzte a végzősök osztályfőnökeinek a szalagjait is. Az eseményen jelen volt Varga Tamás is, aki ezen az estén már mint Békéscsaba alpolgármestere tette tiszteletét.

Cikkünk alcíme egy kicsit pontatlan, ugyanis a gimnázium szalagavatóin megható esemény, hogy azok a végzősök, akiknek fiatalabb testvérük is az iskola tanulója, nem osztályfőnöküktől, hanem testvérüktől kapják meg szalagjaikat. Idén sem volt ez másképp, amely után az egyik testvérpár köszönt el a végzősök, illetve búcsúzott a kilencedikesek nevében. Az ünnepi program a szalagtűzésekkel, majd az osztálytáncokkal és a keringőkkel ért véget.

Galéria

Fotók: Ati

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!