Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2019. augusztus 25., vasárnap

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Február 17-én éjfélig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

2019. február 17-én éjfélig nyújthatók be a jelentkezések az E-felvételiben a 2019. szeptemberben induló képzésekre. A hitelesítési határidő is módosul: 2019. február 22-én éjfélig lehet megtenni Ügyfélkapun keresztül vagy postai úton.

Írta:   |  Forrás: Felvi.hu  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2019. február 13., szerda 21:48

Technikai okok miatt két nappal tovább, azaz február 17-én éjfélig jelentkezhetnek a felsőoktatásba azok, akik a szeptemberben induló alap-, osztatlan, illetve mesterképzések, valamint felsőoktatási szakképzések valamelyikén szeretnék folytatni tanulmányaikat. A jelentkezéseket kizárólag az E-felvételin keresztül lehet benyújtani – olvasható a Felvi.hu oldalon.

Aki a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet (de legfeljebb 6-ot) jelöl meg, az a jelentkezésenként 2.000 forintos kiegészítő díjat szintén február 17-én éjfélig fizetheti be.

A jelentkezéseket 2019. február 22-ig kell hitelesíteni Ügyfélkapuval vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott, aláírt és az Oktatási Hivatal 1380 Budapest, Pf. 1190 postacímre elküldött hitelesítő adatlappal.

A 2019. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban az nyerhet felvételt, aki érvényes jelentkezést nyújt be legalább egy jelentkezési helyre, és rendelkezik a továbbtanuláshoz szükséges végzettséggel, továbbá felvételi pontjainak száma eléri az adott képzésen meghatározott ponthatárt, és megfelel az adott szakon előírt egyéb feltételeknek (pl. egyéb előírt szakképesítés vagy szakképzettség megléte, alkalmassági vizsga teljesítése).

Az eljárás és a pontszámítás részletes szabályait ide kattintva, míg a felsőoktatási intézmények által meghirdetett, 2019. szeptemberben induló képzéseket ezen az oldalon találod.

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM Híradó

BAM TV

Csak egy kérdés

Mit gondolsz a nyári és téli időszámításról?

Legközelebbi programok
  • Nincs esemény
Copyright
BAM
©2019 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!