Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Farsangi Futógála 2020 – Idén is megrendezték a tavaszváró jelmezes futást

Nyolcadik alkalommal rendezte meg Tóth László versenyigazgató Kárpáti Andrea és Balastyák Péter pályabírókkal amatőr és hobbi sportolók számára a tavaszváró futóversenyt.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Fotók / Mozdulj!
Megjelent: 2020. március 16., hétfő 17:03
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Fotók / Mozdulj!
Megjelent: 2020. március 16., hétfő 17:03

A március elsején megrendezett eseményen nemcsak Békéscsabáról, hanem más városokból is érkeztek résztvevők, mint például Szegedről, Szolnokról és Debrecenből.

A futógála minden évben nagy sikernek örvend, idén is körülbelül 100-120 fő vett részt azon. A versenyzőket külön korosztályokba sorolták, már 1 éves kortól is lehetett jelentkezni egészen a 60+ korosztályig, különböző távokra, a 400 méter gyermekfutástól a 21,7 kilométerig.

Kissé megkésve, de mégis egy tavaszváró futás volt, így aki szeretett volna, az jelmezbe is öltözhetett, a legötletesebb kosztümök pedig különdíjat is kaptak.

A futógála során nem csak a résztvevőkkel, de az idővel is versenyezni lehetett. Az időmérés chippel történt, melyet a rajtszámban helyeztek el. Minden kör után frissítővel várták a résztvevőket.

A futás után senki sem távozott üres kézzel, mindenki új élménnyel gazdagodott, de minden futó egyéni futóérmet is kapott. Az első három helyezettet természetesen külön díjazták.

Galéria

Fotók: Nagy Alexandra

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!