Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 24., péntek

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Eredményes castingon van túl a Békéscsabai Diákönkormányzat

A városi DÖK idén is kereste új tagjait, hiszen a város diákságának csak együttes erővel teljesíthetik kéréseit és képviselhetik érdekeit.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2020. október 20., kedd 10:06
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Diákélet
Megjelent: 2020. október 20., kedd 10:06

A Csabagyöngyében október 13-án 16 órától tartott castingon ismét sok diák gyűlt össze, ahol a jelentkezők a csoportjátékokon kívül sok tapasztalattal és élménnyel gazdagodtak.

Az érkezőknek először egy jelentkezési lapot kellett kitölteniük, amelyben leírták, miért szeretnének csatlakozni a diákszervezethez és milyen céljaik vannak a jövőre nézve. Ezek után – már kicsit közelebbről – megismerkedhettek az elnökkel és alelnökeivel, akikkel a jelentkezőkkel azok tulajdonságairól, erősségeiről, valamint a DÖK programjairól is beszélgettek.

A régi tagokhoz valamelyest nyugodtabban, feloldódva mentek, ahol frappáns kérdéseket kaptak, hogy könnyebben elérjék a társalgó énjüket. Miután különböző játékokkal sikerült előhívni a kreatív oldalukat is, az ott jelenlévőkkel kellett csapatot alkotniuk és rögtönzött együttműködéssel kidolgozni egy programtervet az általuk érdekelt témában fél óra alatt. A csapatvezetők eközben a csapat működését figyelték, hogy mindenki egyenlően ki vette-e a részét a munkában. Végső feladatként a programtervüket bemutatták a többi tagnak.

Miután a jelentkezők hazaindultak, a városi DÖK régi tagjai ott maradtak és megszavazták, kik legyenek a diákszervezet új tagjai.. A castingra idén is sok diák ment el, tizennyolc főből tizenöt tag is lett, sőt már meg is kezdhették munkájukat az október 15-i gyűlésen.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!