Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. június 3., szerda

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Először rendezte meg bálját az EBI

Március 23–án, szombaton este rendezte meg az Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért első bálját a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: BAM fotógalériák - Helyben
Megjelent: 2019. március 27., szerda 08:23

Hihetetlen, de immár öt éve segíti több programmal is a békéscsabai fiatalokat az egyesület, amelyet a város egykori DÖK-ös diákjai alapítottak. Az első alkalommal megrendezésre került bál célja az volt, hogy összehozza az EBI-alumnit, azaz azokat a lelkes fiatalokat, akik az elmúlt öt évben részt vettek az EBI programjain, továbbá, hogy az egyesület köszönetet mondjon azoknak a személyeknek és szervezeteknek, akik segítették és támogatták a szervezet munkáját.

A bál a CsaKK első emeleti Panoráma Termében került megrendezésre, ahol este fél héttől várták az egyesület tagjai a vendégeket, akiket Pap Boldizsár és Falaty Tamás köszöntött. Ezt követően Kalina Gábor, Varga Tamás és Hoffmann Dániel szólt a jelenlévőkhöz, akik az egyesület múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszéltek.

A köszöntők után a vacsorával folytatódott az este, majd egy kisfilmet tekinthettek meg a vendégek az EBI megalakulásáról, eddigi öt évéről. Ezt követően kerültek átadásra az elismerések, majd természetesen zenével folytatódott a bál, amelyet a Diszkózsúr formáció (Berki Benjámin és Kőváry Dániel) szolgáltatott.

Galéria

Fotó: BAM

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!