Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Először rendezte meg bálját az EBI

Március 23–án, szombaton este rendezte meg az Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért első bálját a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Fotók / Helyben
Megjelent: 2019. március 27., szerda 15:10
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Fotók / Helyben
Megjelent: 2019. március 27., szerda 15:10

Hihetetlen, de immár öt éve segíti több programmal is a békéscsabai fiatalokat az egyesület, amelyet a város egykori DÖK-ös diákjai alapítottak. Az első alkalommal megrendezésre került bál célja az volt, hogy összehozza az EBI-alumnit, azaz azokat a lelkes fiatalokat, akik az elmúlt öt évben részt vettek az EBI programjain, továbbá, hogy az egyesület köszönetet mondjon azoknak a személyeknek és szervezeteknek, akik segítették és támogatták a szervezet munkáját.

A bál a CsaKK első emeleti Panoráma Termében került megrendezésre, ahol este fél héttől várták az egyesület tagjai a vendégeket, akiket Pap Boldizsár és Falaty Tamás köszöntött. Ezt követően Kalina Gábor, Varga Tamás és Hoffmann Dániel szólt a jelenlévőkhöz, akik az egyesület múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszéltek.

A köszöntők után a vacsorával folytatódott az este, majd egy kisfilmet tekinthettek meg a vendégek az EBI megalakulásáról, eddigi öt évéről. Ezt követően kerültek átadásra az elismerések, majd természetesen zenével folytatódott a bál, amelyet a Diszkózsúr formáció (Berki Benjámin és Kőváry Dániel) szolgáltatott.

Galéria

Fotó: Ati

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!