Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 24., péntek

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Elmarad a 24. Csabai Kolbászfesztivál

A fesztivál 2020. október 22. és 25. között várta volna az érdeklődőket, de a járványügyi helyzet miatt a meghirdetett időpontban nem kerülhet megrendezésre – tudatták a szervezők.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Helyben
Megjelent: 2020. szeptember 15., kedd 19:25
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Helyben
Megjelent: 2020. szeptember 15., kedd 19:25

A Csabai Kolbászfesztivál évről évre sok fiatalt is vonz, különösen az ifjúsági kolbásztöltő verseny, amelyen két éve szerkesztőségünk csapata is részt vett. Idén azonban nem élhetjük át ezt a bulit, a szervezők ugyanis bejelentették azt, ami sajnos várható volt: a fesztivál elmarad.

A Csabai Kolbászfesztivál Magyarország legnagyobb gasztrokulturális, hagyományőrző rendezvénye. A vírus-helyzetet és az ezzel kapcsolatos intézkedéseket, eseményeket folyamatosan figyelemmel kísérve megpróbáltuk az idei évi, 24. Csabai Kolbászfesztivált úgy tervezni és szervezni, hogy a megváltozott körülményeket figyelembe véve, a legfontosabb cél a biztonság legyen. Fontos volt számunkra, hogy a fesztivál megrendezésre kerüljön, hiszen az esemény segíthetné térségünk gazdasági motorjának beindítását és felpörgetését, ezzel is hozzájárulva a legjobban sújtott ágazatok stabilizálásához – olvasható a szervezők sajtóközleményében.

Az elmúlt hetek eseményeinek és járványügyi adatainak ismeretében azonban egy nagyon szomorú és nehéz döntést kellett meghoznunk. Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy a 24. Csabai Kolbászfesztivál a meghirdetett időpontban nem kerülhet megrendezésre – írták.

Csabai Kolbászfesztivál 2018

Szerkesztőségünk vidám csapata a 2018-as fesztiválon
(Fotó: BAM – Ati)

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!