Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2019. augusztus 25., vasárnap

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Egyéjszakás alkotás az Andrássy Úti Társaskörben

A BEG művészetis diákjai vették birtokukba egy éjszakára az ATK-t, hogy reggelre mindannyian egy-egy képzőművészeti alkotást készítsenek, amelyek közül a legjobbak díjazásra is kerültek.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: BAM fotógalériák - Ügyes
Megjelent: 2018. november 13., kedd 16:04

Rendhagyó eseménynek adott otthont az Andrássy Úti Társaskör (ATK) az őszi szünet előtt. Október 25-én a Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium Művészeti Szakközépiskola Általános Iskola Óvoda Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium (BEG) közel negyven művészetis diákja alkotott egy egész éjszakán át.

Az Egyéjszakás alkotás elnevezésű rendezvény Karácsony Zsolt, a Pedagógiai Szakszolgálat tehetségfejlesztő koordinátora, az Új Fejezet Békés Megyéért Ifjúsági Egyesület, Fazekas Attila tanár, a Békéscsabai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum, valamint az iskola szervezésében valósult meg.

A dákok először egy megbeszélésen vettek részt, ezt követően mindenki húzott egy témát Az ember témakörben, majd megkezdődhetett az alkotó folyamat. Természetesen, az ATK mindenben a diákok rendelkezésére állt, akik megvacsorázhattak és felnőtt felügyelet mellett nyugodtan dolgozhattak.

Ünnepi színfoltja is volt az eseménynek, ugyanis az egyik diák épp a születésnapját ünnepelte, akit barátai természetesen fel is köszöntöttek.

Kora reggelre mindenki elkészült az alkotással, amiket maguk a tanulók pontoztak. Ennek alapján az alábbi eredmény született:

1. helyezett lett Vízi Anna és Burka Anna
2. helyezett lett Juhász Evelin
3. helyezett lett Nagy Gréta

Az első helyezett 15 ezer, a második 10 ezer, a harmadik helyezett 5 ezer forint értékű utalványt nyert, amelyek festőeszközökre válthatók be.

Az elkészült alkotásokat egy kiállítás keretében bárki megtekintheti majd, amelyről természetesen beszámolunk majd.

Galéria

Fotók: BAM – Andrékó Patrik

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM Híradó

BAM TV

Csak egy kérdés

Mit gondolsz a nyári és téli időszámításról?

Legközelebbi programok
  • Nincs esemény
Copyright
BAM
©2019 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!