Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Egyéjszakás alkotás 2019

Az egy éjszakás alkotás a BEG-es, művészetis diákok számára szervezett esemény

Írta:   |  Forrás: BEG - Bere Mátyás  |  Rovat: Fotók / Ügyes
Megjelent: 2019. május 13., hétfő 15:21
Írta:   |  Forrás: BEG - Bere Mátyás
Rovat: Fotók / Ügyes
Megjelent: 2019. május 13., hétfő 15:21

A Fazekas Attila és Karácsony Zsolt által, az ATK-ban szervezett éjszakai program a résztvevők szerint tavaly ősszel remek szórakozásnak bizonyult, ezért idén is sokan várták ezt az egyedi alkotási lehetőséget nyújtó programot.

A tavalyi esemény is nagy élmény volt mindenki számára, ez alkalommal a helyszín és a közösség, szinte ifjúsági regény hangulatát keltette. A program este nyolckor kezdődött, és ebben az egyedi légkörben könnyedén alkothattak a fiatalok.

Talán a nem mindennapi helyszín és időpont ötvözetének köszönhető, hogy számtalan igényes munka született. A tanácsok és a tanácskérések sem maradtak el, sok építő kritikát osztottak meg egymással a diákok, akik a baráti hangulatnak köszönhetően sok észrevétel és visszajelzés tapasztalatait építhetik be a jövőbeni alkotásaikba. A fő segítőjük a végzős Fekete Bálint volt, aki kiosztotta a rendelkezésre álló alapanyagokat és eszközöket, valamint tanácsaival és korábbi tapasztalatainak megosztásával segítette a diákok munkáját.

A hajnali órákban szintén ő vezényelte le a szavazást, ahol három díjat osztottak ki. A harmadik helyezett Györgyi Anna és Rózsa Eszter lett, külön munkával. A második helyezett Burka Anna és Watson Elizabeth, akik együtt ötleteltek és munkamegosztásban alkottak egész éjszaka. A rendezvény első helyezettje pedig Juhász Evelin lett egy Alzheimer-kórról készített festménnyel.

Az este mindenki számára emlékezetes volt és nagyon jó hangulatban telt, így nem meglepő, hogy a résztvevők mind várják a következő alkalmat, hogy újra ilyen egyedi körülmények között alkothassanak.

Galéria

A fotókat a résztvevők készítették.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!