Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. július 5., vasárnap

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Egy éjszakás alkotás

Az egy éjszakás alkotás a BEG-es, művészetis diákok számára szervezett esemény

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: BAM fotógalériák - Diákélet - Helyben
Megjelent: 2019. május 13., hétfő 18:58

A Fazekas Attila és Karácsony Zsolt által, az ATK-ban szervezett éjszakai program a résztvevők szerint tavaly ősszel remek szórakozásnak bizonyult, ezért idén is sokan várták ezt az egyedi alkotási lehetőséget nyújtó programot.

A tavalyi esemény is nagy élmény volt mindenki számára, ez alkalommal a helyszín és a közösség, szinte ifjúsági regény hangulatát keltette. A program este nyolckor kezdődött, és ebben az egyedi légkörben könnyedén alkothattak a fiatalok. Talán a nem mindennapi helyszín és időpont ötvözetének köszönhető, hogy számtalan igényes munka született. A tanácsok és a tanácskérések sem maradtak el, sok építő kritikát osztottak meg egymással a diákok, akik a baráti hangulatnak köszönhetően sok észrevétel és visszajelzés tapasztalatait építhetik be a jövőbeni alkotásaikba. A fő segítőjük a végzős Fekete Bálint volt, aki kiosztotta a rendelkezésre álló alapanyagokat és eszközöket, valamint tanácsaival és korábbi tapasztalatainak megosztásával segítette a diákok munkáját. A hajnali órákban szintén Ő vezényelte le a szavazást, ahol három díjat osztottak ki. A harmadik helyezett Györgyi Anna és Rózsa Eszter lett, külön munkával. A második helyezett Burka Anna és Watson Elizabeth, akik együtt ötleteltek és munkamegosztásban alkottak egész éjszaka. A rendezvény első helyezettje pedig Juhász Evelin lett egy Alzheimer-kórról készített festménnyel.

Az este mindenki számára emlékezetes volt és nagyon jó hangulatban telt, így nem meglepő, hogy a résztvevők mind várják a következő alkalmat, hogy újra ilyen egyedi körülmények között alkothassanak.

Galéria

A fotókat a résztvevők készítették.

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!